Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

İlk deneme formamı yaptım.

adidasgs2011ccopy.jpg

:)

Seneye 4 forma olacağını düşünürsek (Parçalı,beyaz,???,kırmızı) büyük ihtimal bu formada olur. Bekliyorum böyle bir forma...

Tabii bu sene Adidas dizaynlarını bilmiyorum. Chelsea'nin düz mavi formasının dizaynı iyi gider diye düşündüm bizim düz kırmızı stil formaya...

Düzenleme

Hollanda ekolü futbol yapımıza uygun, teknik ekibimizde %70 Hollanda'lı zaten. Ve de kırmızı-sarı karışımı güzel bir formamız. Geçen sene vardı çok seviyordum, keşke seneye de olsa tam uyumlu olur :) ;

35mfxmv.jpg

10 numara olmus.

Mor,kırmızı,yeşil...nereye kadar.Tamam güzel bir satış portföyü çizilmiş olabilir ama,Ali Sami Yen'de sarı kırmızı renkler arasında takımımızla ilgisi olmayan renkleri görmek can sıkıcı.

Mor forma çıkarken yok Galatların rengi falan ayaklarına girdiler,bizde bir güzel kandık.Meğerse Adnan Polat'ın giydiği mor kazaktan esinlenilmiş.

Ekranda sarı kırmızılı giyen futbolcular görmek istiyorum.Güzel bir sarı,şık bir parçalı forma ile de güzel satışlar elde edilebilir.Bunun için alakasız renkler seçilmesine gerek yok.

Eyvallah reis :).

Devamı gelecek...

Güzel formalar.Cem birazda sarı forma ile ilgili çalışmalar yapabilir misin?

Yada Turuncu-kırmızı çucuklu formanın güzel olacağını düşünüyorum.Zahmet olmazsa deneyebilir misin?

Bence Cem'in yaptigi gibi bir kirmizi, bir tane ya cubuklu ya bildigimiz adam gibi sari-kirmizi parcali (Metin Oktayvari olanlardan), bir tane de ya Cem'in yaptigi turuncumsu formadan ya da sari forma isterim ben. Ucunu de alirim yapilirsa. Bu seneki faullu parcali, vasat beyaz, enteresan mor ve en duzgunu sezon ortasi cikarilan kirmizi fazla hosuma gitmedi. Seneye asil renklerimize ve dizaynlarimiza donmeliyiz.

Güzel formalar.Cem birazda sarı forma ile ilgili çalışmalar yapabilir misin?

Yada Turuncu-kırmızı çucuklu formanın güzel olacağını düşünüyorum.Zahmet olmazsa deneyebilir misin?

İnşallah yapacağım hocam tüm aklınızdaki dizaynları, veya aklımdaki dizaynları.

Baya eğlenceli zaten bu tür şeyleri yapmak :) .

Devrim Akin'in önerdiği turuncu-kırmızı çubuklu deneme forma;

adg5ue.jpg

:icon_twisted:Çok güzel gerçekten.Eline sağlık.

Teşekkürler. Bundan sonra sarı forma için birşeyler yapacağım inşallah.

Önerileriniz/aklınızdaki dizaynı görmek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz, elimden geldiğince yapmaya çalışırım ;) .

lens-0708-a.jpg

Koyun adidası armayı reklamı verin renkleri.. Bu formayı tek geçerim..

Teşekkürler. Bundan sonra sarı forma için birşeyler yapacağım inşallah.

Önerileriniz/aklınızdaki dizaynı görmek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz, elimden geldiğince yapmaya çalışırım ;) .

Sarı forma da dener misin renktaş?

Sarı forma da dener misin renktaş?

Öncelikle kafama estiği şekilde yaptığım beyaz forma;

jhcz02.jpg

Bu da sarı forma;

mwz5zc.jpg

Kusura bakmayın sarı formayı da aynı template üzerinden yaptım, çok uğraşmadım çünkü. Başka zamanda farklı templateler üzerine denemelerim olacak ;) .

*Beyaz forma ve arkaplanlar mavimsi acayip bir renk gibi görünebilir. Photoshoptan yapıyorum, photoshop programında düzgün çıkan renkler saçmalıyor böyle nedenini ben de bilmiyorum.

Öncelikle kafama estiği şekilde yaptığım beyaz forma;

jhcz02.jpg

Bu da sarı forma;

mwz5zc.jpg

Kusura bakmayın sarı formayı da aynı template üzerinden yaptım, çok uğraşmadım çünkü. Başka zamanda farklı templateler üzerine denemelerim olacak ;) .

*Beyaz forma ve arkaplanlar mavimsi acayip bir renk gibi görünebilir. Photoshoptan yapıyorum, photoshop programında düzgün çıkan renkler saçmalıyor böyle nedenini ben de bilmiyorum.

Cem,eline sağlık formalar güzel de bu tasarımlar geçen senenin tasarımları.Adidas'ın yeni çıkardığı milli takım formalarını incelemeni tavsiye ederim.Onlar üzerinde çalışırsan daha iyi olur bence.Mesela şu sarı formanın tasarımı bu seneki Bayern formasının aynısı.Çalışmalarını yeni tasarımlar üzerinden yapsan çok daha iyi olur.:)

Cem,eline sağlık formalar güzel de bu tasarımlar geçen senenin tasarımları.Adidas'ın yeni çıkardığı milli takım formalarını incelemeni tavsiye ederim.Onlar üzerinde çalışırsan daha iyi olur bence.Mesela şu sarı formanın tasarımı bu seneki Bayern formasının aynısı.Çalışmalarını yeni tasarımlar üzerinden yapsan çok daha iyi olur.:)

Yenilerinden sadece Almanya var sanırım. Bunun üzerine yapacağım kısmetse. Yeni tasarımları bulduğum an hepsinin üzerinde deneyeceğim inşallah merak etmeyin siz... ;)

*İstediğiniz şekli söyleyin, yapmaya çalışırım. Belirtmeden geçmeyeyim dedim...

Mavi tonları yerine forumun eski temasında kullanılan kırmızı iyi gider.

MarseilleASS0809.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt