Okan Öztoprak
Sarı Üye
- 7 Temmuz 2009
- 271
- 0
- 1.286
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Ne olur yani bundan olsa.
Çok güzel.
Yazı karakterlerini farklı yapın yıa.
Gayet güzel forma tasarımları var fakat bu yaptıklarınızın öneri bile olacağını sanmıyorum belki Adidas & GsStore ' a gönderiyosunuz ama hiç dikkate alındınız mı yada taraftarın önerdiği bir forma çıkmış mı şimdiye kadar ? gelecek sezonda burdaki veya başka yerde önerilen formalardan alakasız formalar çıkacak bunu da benim gibi hepiniz biliyorsunuz![]()
yemyeşil bir forma önerisi yollasam adidas ve gs store benimlede ilgilenmezdi valla.
Birkaç saat oldu kayıt olalı.Bu konu ve bütün arkadaşların paylaşımları çok hoşuma gitti.Ve ilk mesajım olarak ben de iki örnek sunmak istedim :
![]()
![]()
yemyeşil bir forma önerisi yollasam adidas ve gs store benimlede ilgilenmezdi valla.
Okan abi
su formadan yapabilir misin sence ? mesela beyaz olan yerleri acik sari ve koyu sari'dan olusan kalin cizgiler. Yani resimdeki görüldügü gibi, beya yerler azicik acik, gri yerler biraz daha koyu sari. Mavi yerlerede kirmizi renk, sonra mesela tam tersi beyazlar kirmizi mavi cizgiler sari. Örnek olarak 2 tane forma yapsan öyle, bence müthis olur!![]()
![]()
Evet.Bunda bir çekicilik sezdim.