Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

vnjhqg.jpg

1267ker.jpg

Gayet güzel forma tasarımları var fakat bu yaptıklarınızın öneri bile olacağını sanmıyorum belki Adidas & GsStore ' a gönderiyosunuz ama hiç dikkate alındınız mı yada taraftarın önerdiği bir forma çıkmış mı şimdiye kadar ? gelecek sezonda burdaki veya başka yerde önerilen formalardan alakasız formalar çıkacak bunu da benim gibi hepiniz biliyorsunuz ;)

Gayet güzel forma tasarımları var fakat bu yaptıklarınızın öneri bile olacağını sanmıyorum belki Adidas & GsStore ' a gönderiyosunuz ama hiç dikkate alındınız mı yada taraftarın önerdiği bir forma çıkmış mı şimdiye kadar ? gelecek sezonda burdaki veya başka yerde önerilen formalardan alakasız formalar çıkacak bunu da benim gibi hepiniz biliyorsunuz ;)

yemyeşil bir forma önerisi yollasam adidas ve gs store benimlede ilgilenmezdi valla.

yemyeşil bir forma önerisi yollasam adidas ve gs store benimlede ilgilenmezdi valla.

sen yeşile niye taktın kafayı ya

adam konunun genelini eleştirmiş sen yine ordan yeşile laf atıosun

:kick::D:bgking1::D:ka23::077::ka25::008:

evet katılıyorum buradaki ya da herhangi biryerdeki tasarımı yönetim ya da gsstore umursamaz kendi bildiklerini yaparlar

zaten gönderilecek bi adres falan da yok

ben kendi adıma söyliyim sadece sevdiğim için yapıyorum tasarım

bu arada şuan zaten seneye kullanılacak formalar tamamen hazırmış...

Okan abi :D

Olympique-de-Marseille-10-11-adidas-home-kit-2.jpg

su formadan yapabilir misin sence ? mesela beyaz olan yerleri acik sari ve koyu sari'dan olusan kalin cizgiler. Yani resimdeki görüldügü gibi, beya yerler azicik acik, gri yerler biraz daha koyu sari. Mavi yerlerede kirmizi renk, sonra mesela tam tersi beyazlar kirmizi mavi cizgiler sari. Örnek olarak 2 tane forma yapsan öyle, bence müthis olur! :D

Okan abi :D

su formadan yapabilir misin sence ? mesela beyaz olan yerleri acik sari ve koyu sari'dan olusan kalin cizgiler. Yani resimdeki görüldügü gibi, beya yerler azicik acik, gri yerler biraz daha koyu sari. Mavi yerlerede kirmizi renk, sonra mesela tam tersi beyazlar kirmizi mavi cizgiler sari. Örnek olarak 2 tane forma yapsan öyle, bence müthis olur! :D

106zzag.jpg

wamwdi.jpg

gelecek sezonda krem rengi deplasman forması ve somon renginde bir 3.forma giyeceğimiz konuşuluyor.ben de onlara dayanarak bir iki tahmin yaptım.

evet aşağı yukarı bu tonlarda bi forma çıkar bence de

çünkü son günlerde store da çıkan aslanlı atkıda da bu renkler kullanılmış

yalnız aslan pek bi masum gibi geldi bana sanki gözleri dolmuş gibi :D

keşke kükreyen aslan koysaydın hocam...:animation:

Turuncu renge geri dönelim, modeller aşağıdaki gibi olsun. Ama Şortlar da beyaz olsun.

trnc1ug9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt