Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Parcali haric hicbirini begenmedim. 4. forma cikacaksa iyi olur. Onu begendim. Ama o aykiri renklerdeki formalari hic begenmedim

Sarı forma yok

Somon rengi ne ?

Kum rengi ne?

Sıktı artık 1 tane farklı tamam da bu sayı 2'ye çıkınca bi anlamı kalmıyor

Koyulan forma modellerine bakıyorum da bazı arkadaşlar hakikaten şaşırmış.Galatasaray'la alakası olmayan renkler hep ön plana çıkmış.mavi nedir arkadaşlar yeşil nedir ? mor neydi turuncu neydi de sürekli farklı renkler üretilmeye başlanmış.dünyada bunu yapan başka bi takım daha var mı acaba kendi renklerini değil de diğer renklerini kullanıp da farklı renklerde forma çıkaran.sanki çok forma satışı yapılıyo da her sene değişik renkte formalar satışa sunuluyo.boşu boşuna milletin ağzına sakız oluyoruz başka bişey değil.sarı-kırmızı-siyah-beyaz renkler olmadıkça formanın üstünde ben gidip de almam o formayı kim ne derse desin.yıllardır sarı renkte forma yapılmıyo gidip de mor forma turuncu forma yapıldı sesini çıkaran yok.

1 tane parçalı forma yapılsın.1 tane sarı forma yapılsın.1 tane kırmızı forma yapılsın.eğer 4.forma yapılacaksa o da siyah yada beyaz olsun.renklerimizi kullanalım artık.nedir öyle morlar turuncular maviler yeşiller falan.

eğer her sene önemli bir miktarda satış yapılmak isteniyorsa forma modelinin değişikliğiyle sağlanabilir bu.yepyeni tasarımlar ilgi çeker.renk değiştirmekle falan olmaz bu işler.

Formalar güzel,ama sağdaki arma kaldırılmalı. Çok kötü durmuş.

Somon + siyah çizgili forma çok güzel.

Koyulan forma modellerine bakıyorum da bazı arkadaşlar hakikaten şaşırmış.Galatasaray'la alakası olmayan renkler hep ön plana çıkmış.mavi nedir arkadaşlar yeşil nedir ? mor neydi turuncu neydi de sürekli farklı renkler üretilmeye başlanmış.dünyada bunu yapan başka bi takım daha var mı acaba kendi renklerini değil de diğer renklerini kullanıp da farklı renklerde forma çıkaran.sanki çok forma satışı yapılıyo da her sene değişik renkte formalar satışa sunuluyo.boşu boşuna milletin ağzına sakız oluyoruz başka bişey değil.sarı-kırmızı-siyah-beyaz renkler olmadıkça formanın üstünde ben gidip de almam o formayı kim ne derse desin.yıllardır sarı renkte forma yapılmıyo gidip de mor forma turuncu forma yapıldı sesini çıkaran yok.

1 tane parçalı forma yapılsın.1 tane sarı forma yapılsın.1 tane kırmızı forma yapılsın.eğer 4.forma yapılacaksa o da siyah yada beyaz olsun.renklerimizi kullanalım artık.nedir öyle morlar turuncular maviler yeşiller falan.

eğer her sene önemli bir miktarda satış yapılmak isteniyorsa forma modelinin değişikliğiyle sağlanabilir bu.yepyeni tasarımlar ilgi çeker.renk değiştirmekle falan olmaz bu işler.

geçen sene en çok mor ve turuncu formalar satıldı.hatta bu formalar sayesinde ilk defa forma satışlarında fenerbahçeyi geride bıraktık.parçalı formayı adam gibi yaptıktan sonra alternatif olarak sarı kırmızı dışında renklerimizle alakalı olacak şekilde(örn.bordo) farklı bir renk forma denenebilir. ama bizim store yetkilileri farklı renk forma çok satıyor diye bu sene işin iyice cılkını çıkarmışlar.bence her sene parçalı,beyaz,koyu renkte bir alternatif forma ve ihtiyaca göre düz sarı ve ya düz kırmızı forma çıkarılmalı.

dqqknq.png

:tiphat:

Fantastik!!!

dünyada buu yapan takımlar tabiyki var ve bunlar herkesin imrendiği çook iyi takımlar

bakın birkaç örnek...

chelsea-third-strip-ashley-cole.jpg

arsenalkits_227706.gif

manchester-united-third-kit-08091.jpg

ikinci olarak da şu var

farklı renk yapmakla satış artmaz demişsin

bugüne kadar en fazla satılan forma 55.000 taneyle mor forma olmuş

ikinci yine ilk kez kullanılan aykırı sayılabilecek turuncu forma...

ya bu sene siyah renk ağırlıklı bi forma yapsalar çok iyi olur,turuncu renk yapacaklarına siyah yapsınlar

Avrupa'da oturdugum icin merak ettim, o yüzden bu forma konusunda sorayim dedim. Türkiye'de örnegin Brezilya, Arjantin, Chelsea vesaire formalari kac para. Mesela bizimkiler 89TL, yani Galatasaray formalari. Digerlerin fiyati ne alemde?

Avrupa'da oturdugum icin merak ettim, o yüzden bu forma konusunda sorayim dedim. Türkiye'de örnegin Brezilya, Arjantin, Chelsea vesaire formalari kac para. Mesela bizimkiler 89TL, yani Galatasaray formalari. Digerlerin fiyati ne alemde?

bugün adidas mağazasında arjantin formasına baktım 96 liraydı...

Celtic taraftar forması sanırım 49 liraya var buralarda.

bugün adidas mağazasında arjantin formasına baktım 96 liraydı...

bn istiyorum arjantin forması aguero flan ama çok pahalı o parayla giderm kndi takımımın formasını alırım yaz koleksiyonları çok güzel bu arada

arsenal'in yeni sezon formasını aldım dün kozyatağı carrefour'daki boyner den..96 TL idi.

Ben Barça nın yeni sezon formalarına bakıcam hatta alabilirim arkada tabili Zlatan İbrahimovic yazacak :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt