Ender Akçay
Cezalı
- 31 Ağustos 2010
- 4.548
- 0
- 1.146
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri
Enes reisin Nike tasarımlı formalarını bekliyoruz. :tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında ReisAklımda güzel bir fikrim var
![]()
Enes bunları neyde yapıyorsun hocam ?
Bu arada eline sağlık. Tasarımların süper. Füme olan üretilse harbi alırım :tiphat:
Bunların hazır photoshop templateları var.Sonrada kendim tasarlıyorum![]()
Benim de aklımda çok güzel tasarımlar var ama bilgisayara aktaramıyorum. Anlamam photoshoptan. AutoCAD ile olmamı acep![]()
Bi görelim önce![]()
AutoCAD halini mi![]()
Hocu şakaydı autoCAD yahu. AutoCAD de forma yapan adamı pir ilan ederim kendi namıma. 10 yıldır kullanırım, bir formaya şekil verebilmek için en az 10 gün hiç kesintisiz cebellesmem lazım :SS:
Varsa bina baraj projesi yada tesisat projesi falan ihtiyacın hemen çizip atayım sana![]()
Aga gerçek sandım be.
Birgün photoshop kullanmayı ögrenecem senin için söz
AutoCAD proje çizim programı. Makine mühendisiyim ben. Olmaz onda öyle şeyler.
O Somon mu pembe mi Mercan mı artık neyse yeter öyle saçma sapalak formalar yapmasınlar ya.Hiç yakışmıyor.Rezillik resmen.Krem rengi de birşeye benzemiyor.Bu formaları kim yapıyorsa bıraksın bu işi.Taraftar eliyle yapılsın bunlar bence.Taraftarın fikri alınsın.Sonuçta taraftar giyecek bunları..
Formalarimizi Enes Sever yapsin.![]()
Son 2 yıldaki formaların mimarı Evrim Timur Görün adında bir hanımmış, Galatasaray lisesi mezunu ve eski bir sporcumuz. Forma tasarımını bu hanım yaptığına göre mor ve pembe gibi renklere şaşırmamak gerek.
![]()