Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

5364756904_ab47e338d6_z.jpg

Bu forma mı ? Hayatımda gördüğüm en kötü formalardan birisi.

Tamam da senin zevkine güvenen kimse yok ki. Nike bombayı patlamış, senin fikrinin önemi yok.

LESCON MESELESİ

Lescon'un patorunu çıkmış, ortalığı karıştırmış. Bana kalırsa epey geç kaldılar. Eğer Galatasaray'ın sözleşmeyi tek taraflı feshedip markasız kaldığını düşünerek "biz de varız" dediyse fena yanılıyor. Nike'dan bize bu muazzam teklif gelmeseydi biz Adidas ile sözleşmemizin sonuna kadar (2015) devam edecektik. Bizim söleşmemizin bitirilme sebebi Nike. Adamlar tazminatı da ödeyecekler (ödemişlerdir belki de).

Nike bizim aracılığımız ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. Kendilerinin de epey işine gelecek bir anlaşma Galatasaray ile olan anlaşma. Bu sebeple zaten tazminatı bile kabullenip, Adidas ne veriyorsa 2 katı teklifini yaptılar. Artık Lescon bu satten sonra girmek istese ne yapabilir. Olan çoktan oldu.

He; bizim oyuncuların ev kiralarından kaç lira kar ettiklerini yakında açıklayacaklarını beklediğim yönetim, daha büyük bir para karşılığı Nike'ı da satar. Ama Lescon'un daha büyük bir parayla gelebileceğini de düşünmüyorum. Ayrıca kimse gücenmesin; Lescon'u gerçekten çok severim, Türkiye'nin ileride Dünya'ya açılacak spor giyim firması olacaktır. İtalya'da falan göreceğiz diye umuyorum, ayrıca çok da güzel tasarımları var Süper lig'de dikkat edin. Fakat henüz Galatasaray için çok erken olduğunu düşünüyorum.

Nike kesindir arkadaşlar. İstihbarat olarak bugüne kadar hiç yanılmadık. Yine yanılmayız.

kaynak : GALATASARAY FORMALARI: LESCON MESELESİ

aynı blogda burranazzo nickli arkadaşta şu tasarımı yapmış bence 10 numara olmuş :)

nikecimbom.jpg

nikecimbom.jpg

Bune böyle ya, müthis müthis. Böyle bir formamiz olsun hemen ilk gün alirim. :D

Tribündergi'den alıntıdır.

nikegsforma.jpg

Renk tonları müthiş.

Sarı forma olması gerekir.Dortmund ve Arsenal sarısı.

nikegsforma.jpg

Inanilmaz.

Bu arada Kaan eline saglik sade ve güzel olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt