Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

tff kim nasıl izin vermiyor

kamil abi ft diyecekti galiba yanlış söylemiş tff ile ne alakası var:o

ts formalar tanıtılmış bugün onlarında sponsoru nike olduğundan benzer tasarımlı formaların renklerini değiştirip bize satmazlar inşallah...

02.jpg

022.jpg

hdlo.jpg

Bi sunlara bakin birde Trabzon formalarina bakin :asd:

Kalite fiskiriyor resmen, insallah bizimkilerde böyle bisey olur.

bizim arma nın yanı da böle olucak galiba

Arsenal-11-12-Nike-125th-anniversary-away-kit-a.jpg

Bi sunlara bakin birde Trabzon formalarina bakin :asd:

Kalite fiskiriyor resmen, insallah bizimkilerde böyle bisey olur.

Trabzon'un formaları mevcut tasarımların uygun renklere çevrilip Türkiye'de üretilmesiyle yapılıyor. Bizim formalarımız Nike'ın Hollanda'daki merkezindeki tasarım bölümünde özel olarak tasarlanıyor. Ve orada üretiliyor. Formalarımızın tasarlandığı, bize özel ofisleri bile varmış hatta. Anlayacağın üst seviyedeki elit takımlarla aynı kalitede formalar giyeceğiz.

trabzonun formaları bursada ipek fabrikasında üretiliyor.bizimkiler ise manu nun arsenalin barcelonanın üretildiği hollandadaki fabrikalarda üretilecek.

ayrica Fly Emirate fontuna bakin bir de Türk Telekom yazi sekline, Türk Telekom bildigin Microsoft Office terk, daha kaliteli yazi sekli olmali bu sene.

Trabzon'un formaları mevcut tasarımların uygun renklere çevrilip Türkiye'de üretilmesiyle yapılıyor. Bizim formalarımız Nike'ın Hollanda'daki merkezindeki tasarım bölümünde özel olarak tasarlanıyor. Ve orada üretiliyor. Formalarımızın tasarlandığı, bize özel ofisleri bile varmış hatta. Anlayacağın üst seviyedeki elit takımlarla aynı kalitede formalar giyeceğiz.

Bunlari biliyordum zaten. Benim anlamadigim, niye? Trabzonspor olsam bende o zaman Hollanda'da yaptirilmasini isterdim.

Bunlari biliyordum zaten. Benim anlamadigim, niye? Trabzonspor olsam bende o zaman Hollanda'da yaptirilmasini isterdim.

herkese yapmıyorlar yani demekki Galatasarayla Trabzonu bir tutmuyorlar.Bizim seviyemizi Avrupa'nın üst düzey takımları seviyesinde görüyorlar :D

2002-03-nostalji-2.jpg

Beşiktaş'ın bu formasına benzer bir forma çok güzel olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt