Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

atletico madride bak

reklam almamış

mis gibi formaları var

gün gelir zengin olursak biz de reklam almayalım *****e

Her zaman ve her yerde:

SARI KIRMIZI.

Ne o öyle başka renkler, yok somon yok bilmem ne.

SARI-KIRMIZI olsun 5 lira fazla olsun!

çubuklusu olur, diğerleri olur ama renk lütfen SARI-KIRMIZI olsun.

A.Madrid ' in 800 milyon euro borcu var.

sadece borcun fazla olması ekonominin kötü olduğu anlamına gelmez

gelirlerinde o kadar fazlaysa formana reklam almayacak kadar rahat takılabilirsin

hatta agueroyu bile elinde tutarsın

• bugün izmir kordon gsstore'daki çalışan arkadaşa sordum. yeni formalar 15 temmuz günü burda dedi.

(kupaya giden yol - 4 temmuz 2011 17:39)

GSSözlükte böyle bir şey gördüm umarım doğrudur.

Geldik işimizin son kısmına. bu son kısımda isterseniz biraz geçmişi hatırlayalım.:)

1: Formalarımızın renkleri ve yeni sponsoru şirket birleşmesinden sonra basına pek yansımayan ancak bizim takip ettiğimiz olay gerçekleşti Nike Hollanda. Galatasarayın resmi forma sponsoru olan Adidas ile olan sözleşmesinin fesihi karşılığında 5 Milyon$ ödemiş ve o günden bu güne yeni sezon çalışmaları başlamıştı.

2: Sızan formalar; Footballove.blogun'dan Sevgili korayın ele geçirdiği forma tanıtımı sunumu veya 2011-12 sezonu olan formalarımız ilk kez sızmıştı.bu insanların arasında birçok nedene sebep oldu kaldı ki yorumlar Koskoca Nike bu formalar içinmi Adidası fesh ettirdi dedirtti Galatasaraylılara

3: Daha sonra öğrendik ki bu formalar Nike'ın Türkiye şubesinin yaptığı formalar ve bu formaları beğenmeyerek Galatasarayı Elit Kategoriye aldı ve bu süreçten itibaren Renklerini öğrendiğimiz formalar bambaşka bir boyuta bürünmeye başladı.

4: Daha sonra ise formalarımızın detaylarını buradaki Nike Şube müdürlerinden olan sevgili Ahmet Abimizden öğrendim formaları gören ama ser verip sır vermeyen ama ipuçlarınıda göz ardı etmeyen kişiye burdan bütün teşekkürleri borç bilirim.

5: Sevgili Okan Öztoprak'ın Hollanda Nike gezisi bu olaylardan 1-2 ay sonra Okan'ın yaptığı gezinin bizim öğrendiğimiz ancak netleştiremediğimiz bilgilerle kesiştiği ortaya çıkmıştı yani Elit Takımdı Galatasaray ama göreceği muamele neydi bilmiyorduk

6: Çalışmaya devam ettik tekrar Türkiye'de olan gelişmelere yöneldik ve formalarımızın kalıplarını öğrendik detaylarını öğrendik

7: Son olarak Sevgili Hollanda Nike DESİNGER'ı FLOREN DUMONT'a ulaştık yani ulaşabileceğimiz en üst Kategori. Sevgili Okan Öztoprak bu konuda çok yardımcı oldu bana merak ettiğimiz soruları sorduk ve içtenlikle cevapladı ancak oda işinin gereği çok detaya girmekten kaçındı.

SON.

Gelelim en son gelişmelerimize.

FLORENT DUMONT'A sorduğumuz sorulardan bir kaçını buraya yazalım

Galatasaray Formaları ne zaman çıkacak?

Oraya gelmiş olması lazım mağazalarda satılıyor olması lazım

Galatasaray Elit Kategoridemi?

Galatasray'a özel bir konum söz konusu

Galatasaray Formaları hakkında neler biliyorsunuz?

Ben bu ekibin başındayım ve formalar birçok aşamadan geçiyor üretimi dizaynı tasarımı

bunlar sadece bir kaçı sorduğumuz önemli olanlar bunlardı.

Formalarımızın ön tanıtım günü 8-9 temmuz günlerinden birinde başlayacak

Formalarımızın çıkış tarihi %98 15 Temmuzdur

Antreman ürünlerimiz değişiyor ön üretim tanıtım için üretilen ürün sayısı 5 bunlar Nike'ın hazır tasarımları ve sadece üstüne logo reklamların basılmış olduğu antreman ürünleri

ParçalıFormamız:Fransa Kalıbı şeklinde olacağı ve yakası kırmızı geri kalan her alanı Tam Parçalı diyebileceğimiz şekilde tasarlanmış ve formanın üretilmesinde GALATASARAY TARİHİNİN SON 40 YILI baz alınmıştır

SiyahFormamız: Galatasarayın gerek geçirdiği kötü sezon gerek yaşadığı olumsuzluklara karşı üretilen siyah formada sarı detaylar ve önden geçen kırmızı bir bant bulunuyor özellikle taraftarların Parçalı formadan sonra alacağı en şık tasarımlardan birtanesi olacağı konuşuluyor.

SarıFormamız: Galatasarayın Avrupasız geçen sezonuna itafen yapılmış bir forma özelliği taşıyan Sarı forma en başarılı dönemlerimizi simgeliyormuş ve büyük zaferlerin yaşandığı zamanları simgeliyormuş.

BeyazFormamız: Gerek dizaynı gerek özel hatlarıyla bambaşka bir forma olan beyaz formamızda nike'ın bu sezonda devam ettiği kalın şimşek şekilleri değilde ince şimşek şekilleri halinde sarı ve kırmızı çizgilerle aşağıya inen stiller mevcutmuş ve bu stiller Galatasarayın ruhunu kazanmasına itafen yapılmıştır.

ŞORTLAR:

Parçalı Forma Kombinasyon Beyaz-Siyay-Kırmızı şort kombinasyonları görebiliriz

Siyah Forma: Kırmızı-Siyah şort kombinasyonları görebiliriz

Sarı Forma: Kırmızı-Siyah-Sarı kombinasyonu görebiliriz

Beyaz Forma: Beyaz ve Kırmızı kombinasyon mevcut

Bu zamana kadar bilgilerimizi her birinde emeği geçen ekibimize teşekkürü borç bilirim tek tek teşekkür etmek istemem

Ancak bu konuda bize Desteklerini esirgemeyen Sevgili SELOCAN'a Ve OKAN ÖZTOPRAK'A şahsım adına Teşekkürleri borç bilirim bu zamana kadar bizi sayan bizi takip eden tüm GALATASARAYLI- ve diğer takıım taraflarlarınada teşekkür ederim

Hollanda'dan FLORENT DUMONT'A. EDWIN VAN H..'e Teşekkür Ederim

Malezya'dan Toni Tiger'a formaların üretim aşamasındaki bilgilerinden dolayı teşekkür ederim

Türkiye'de Başta Nike Müdürleri Ahmet Bey'e Hüseyin beye bize verdikleri değerden Galatasaraylı olduklarından dolayı Teşekkür Ederim

Tasarımlarıyla birçok insana fikir veren Değerli forum Arkadaşlarımın hepsine teker teker Teşekkür Ederim

Son olarak tüm emeklerimize saygıda kusur etmeyeceklerine inandığımız herkese Teşekkür ederim ve izinsiz kullanmamalarını rica ederim

Kaynak:GALATASARAY FORMALARI: EKİP İŞİ VOL3 SON.

Parcalı ve fransa dizaynını merakla bekliyorum. Fransa formasını cok begenmiştim

ParçalıFormamız:Fransa Kalıbı şeklinde olacağı ve yakası kırmızı geri kalan her alanı Tam Parçalı diyebileceğimiz şekilde tasarlanmış ve formanın üretilmesinde GALATASARAY TARİHİNİN SON 40 YILI baz alınmıştır

SiyahFormamız: Galatasarayın gerek geçirdiği kötü sezon gerek yaşadığı olumsuzluklara karşı üretilen siyah formada sarı detaylar ve önden geçen kırmızı bir bant bulunuyor özellikle taraftarların Parçalı formadan sonra alacağı en şık tasarımlardan birtanesi olacağı konuşuluyor.

SarıFormamız: Galatasarayın Avrupasız geçen sezonuna itafen yapılmış bir forma özelliği taşıyan Sarı forma en başarılı dönemlerimizi simgeliyormuş ve büyük zaferlerin yaşandığı zamanları simgeliyormuş.

BeyazFormamız: Gerek dizaynı gerek özel hatlarıyla bambaşka bir forma olan beyaz formamızda nike'ın bu sezonda devam ettiği kalın şimşek şekilleri değilde ince şimşek şekilleri halinde sarı ve kırmızı çizgilerle aşağıya inen stiller mevcutmuş ve bu stiller Galatasarayın ruhunu kazanmasına itafen yapılmıştır.

burada anlatılan şekilde taraftar tarafından çizilen bi forma tipi varmı şuan ?

burada anlatılan şekilde taraftar tarafından çizilen bi forma tipi varmı şuan ?

parc3b.jpg

Budur adaş

Parçalımız %90 budur.

Nice başarılar kazanmak ümidiyle..

herşeyi tam parçalı gibi yapmışken neden yakasını da yapmamışlar anlamadım?

Fransa formasının kalıpları ve şekli esas alındığından kesin olarak böyle olacak 2 gün sonra falan tanıtım.

Parçalımız budur ;)

kaç yıldır sarı formayı bekliyorum en son ne zaman vardı bilmiyorum ama bayağı önceydi :)

Cenk_Gultekin_19921994_Away.jpg

mlkntg.jpg

Siyah formamız %90 budur.

siyah1112.png

siyah forma bu olur

Yok benim koyduğum olur muhtemelen çünkü o yazıda siyah formayı anlatırken sarı detaylar olcak falan diyor.Benim koyduğum formanın kollarına bak sarı şeritler var.Ayrıca armanın etrafında öyle yapraklar olmucakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt