Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri

yeni+sezon+1.png

bu 3ü olacak diyorlar

Kırmızı forma çok iyi. Beyazın yerine sarının kalmasını tercih ederim.

Türk bayrağı büyük sıkıntı yalnız yer değişimi olmalı

yeni+sezon+1.png

bu 3ü olacak diyorlar

bunlar galatasarayformaları bloğunun duyumlar ama kesin değil

özellikle şu ortadaki kırmızı hiç kesin değil, onun yerine siyah forma da olabilir

formalara bakarsak parçalının renkleri ters [resimde öyle değil ama yeni istihbarata göre ters]

ama bundan daha önemli bi durum yakanın sarı olması

parçalardan birinin rengini yakaya koymak çok kötü bi asimetri oluşturmuş

o yaka beyaz veya parçalı olsa

o forma son 10 senenin efsanesi olurdu

umarım bunu düşünmüşlerdir

beyaz forma çok şık olacak gibi

kırmızı veya siyahı bekleyip görücez

ve Türk bayrağının konumu da böyle olursa rezalet bi görüntü oluşur

ortada olmalı

Parçalı mükemmel de bayrak bozuyor işte. Şampiyon olmasa mıydık anasını satayım :D

Kırmızı formanın kol uçları ve yakası sarı olursa müthiş olur. Diğer formalarda sağlam, yalnız bayrak ve nike logosunun olduğu kısım sıkıntı yaratacak görsellikte.

artık bi 100 yıl daha sarı forma çıkartmazlar ssaaa

Kırmızı formanın kol uçları ve yakası sarı olursa müthiş olur. Diğer formalarda sağlam, yalnız bayrak ve nike logosunun olduğu kısım sıkıntı yaratacak görsellikte.

Nike logosu omuza doğru kaydırılırsa sorun çözülür. lakin nike bunu yapar mı? Yapabilir ki çokta hoş bi görüntü olur gibime geliyor.

Şöyle bişey nasıl olurdu ki?..

Bayrak solda

24q0bv6.jpg

Bayrak ortada

1zqfswm.jpg

ulke bayragı cok kotu duruyor kulup formasında umarım koymazlar

Niye koymasınlar hakkımız. Şampiyon olan her kulüp bir sonraki sene formasına bayrak takabilir.Sonra *****liller formanızda bayrak yokki diyor.

sampiyonla ne alakası var cogu kulup koyuyor bizde zaten. + fblilerin ne dedigi kimin umrunda, hic bir avrupa ligindeki hic bir takımdaki kulupler formasına ulke bayragı koymuyor, bu sacmalık sadece bizde var neden bilmiyorum, + estetik bir yana mantıgı yok zaten umarım yine koymayız.

sampiyonla ne alakası var cogu kulup koyuyor bizde zaten. + fblilerin ne dedigi kimin umrunda, hic bir avrupa ligindeki hic bir takımdaki kulupler formasına ulke bayragı koymuyor, bu sacmalık sadece bizde var neden bilmiyorum, + estetik bir yana mantıgı yok zaten umarım yine koymayız.

italyanlarda var emir bildigim kadari ile

Ayrica bir durumu bilmiyorsun.Turk bayragini formasina bir sampiyon birde kupa sahibi koya biliyor digerlerine izin yok.

Gecmis senelerde olmus ola bilir yani isteyen her kes koya bilir,amma 10 seneye yakin bu kural var.

ayricada hic kotu durmuyor.

Hangi kulüp koyuyor şampiyonların dışında merak ettim.

italyanlarda var emir bildigim kadari ile

Ayrica bir durumu bilmiyorsun.Turk bayragini formasina bir sampiyon birde kupa sahibi koya biliyor digerlerine izin yok.

Gecmis senelerde olmus ola bilir yani isteyen her kes koya bilir,amma 10 seneye yakin bu kural var.

ayricada hic kotu durmuyor.

bunu bilmiyordum

neyse yani benim bahsettigim estetik acıdan, ve kulup takımı milli takım degildir ki yani ne alakası var milli bayrakla ? galler takımı var ingiliz statusunde oynayan o hangi ulkenin bayragını koyacak ozaman ? mantıksız yani, ve takımda her ulkeden oyuncu oynuyor. sen bir kulup takımısın.

+ estetik olarak harbi cok kotu.

Orjinal forma değil o Trabzon forması galiba.

bunu bilmiyordum

neyse yani benim bahsettigim estetik acıdan, ve kulup takımı milli takım degildir ki yani ne alakası var milli bayrakla ? galler takımı var ingiliz statusunde oynayan o hangi ulkenin bayragını koyacak ozaman ? mantıksız yani, ve takımda her ulkeden oyuncu oynuyor. sen bir kulup takımısın.

+ estetik olarak harbi cok kotu.

Estetik açıdan kötülüğü de formaya bağlı. Nike logosuyla çirkin görünüyor ama 3 sene önceki parçalı da adidas logosu o kadar sırıtmıyordu. Bayrak da gayet şıktı. Şu an bende var mesela.

hollanda-2012-dis-saha-forma-1-e1330271696141.jpg

şöyle bişi yapsalar kapış kapış gider formalar

Geri
Üst Alt