Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk bayrağı büyük sıkıntı yalnız yer değişimi olmalı
![]()
bu 3ü olacak diyorlar
Kırmızı formanın kol uçları ve yakası sarı olursa müthiş olur. Diğer formalarda sağlam, yalnız bayrak ve nike logosunun olduğu kısım sıkıntı yaratacak görsellikte.
ulke bayragı cok kotu duruyor kulup formasında umarım koymazlar
Niye koymasınlar hakkımız. Şampiyon olan her kulüp bir sonraki sene formasına bayrak takabilir.Sonra *****liller formanızda bayrak yokki diyor.
sampiyonla ne alakası var cogu kulup koyuyor bizde zaten. + fblilerin ne dedigi kimin umrunda, hic bir avrupa ligindeki hic bir takımdaki kulupler formasına ulke bayragı koymuyor, bu sacmalık sadece bizde var neden bilmiyorum, + estetik bir yana mantıgı yok zaten umarım yine koymayız.
sampiyonla ne alakası var cogu kulup koyuyor bizde zaten. + fblilerin ne dedigi kimin umrunda, hic bir avrupa ligindeki hic bir takımdaki kulupler formasına ulke bayragı koymuyor, bu sacmalık sadece bizde var neden bilmiyorum, + estetik bir yana mantıgı yok zaten umarım yine koymayız.
italyanlarda var emir bildigim kadari ile
Ayrica bir durumu bilmiyorsun.Turk bayragini formasina bir sampiyon birde kupa sahibi koya biliyor digerlerine izin yok.
Gecmis senelerde olmus ola bilir yani isteyen her kes koya bilir,amma 10 seneye yakin bu kural var.
ayricada hic kotu durmuyor.
bunu bilmiyordum
neyse yani benim bahsettigim estetik acıdan, ve kulup takımı milli takım degildir ki yani ne alakası var milli bayrakla ? galler takımı var ingiliz statusunde oynayan o hangi ulkenin bayragını koyacak ozaman ? mantıksız yani, ve takımda her ulkeden oyuncu oynuyor. sen bir kulup takımısın.
+ estetik olarak harbi cok kotu.