Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri

Adidas olsaydı ne güzel ortaya Adidas , sağa bayrak , sola arma olurdu ama yakasız olursa Nike'de de olabilir.

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

galatasarayforma.jpg

Forumda ki en bomba forma

bu konudaki 76.sayfaya giremiyorum yahu

diğer konulardada oluyor bazı sayfalara giremiyorum

------

belkide Senin görmemen gereken birşey vardır :D :D :D

" Bu sayfaya ulaşım mahkeme tarafından engellenmiştir ! "

:D :D :D

bu konudaki 76.sayfaya giremiyorum yahu

diğer konulardada oluyor bazı sayfalara giremiyorum

Şu son dolaşan kırmızı ve beyaz şeritli formalar gerçekse efsane bi sezon bizi bekliyor tasarım anlamında :D

- Galatasaray Futbol Takımı Nike'ın premium (elit) kategorisinde. Artık bu konu uzamasın. Nike yöneticileri ve bizim yöneticilerimiz bunu açıkça söyledi. Hala katalog mu giyeceğiz, özel tasarım mı yapılacak diye sorulmasın. Çoktan hazırlandı özel tasarım formalarımız.

- En üst kumaş kalitesinde üretilmiş formalar giyecek takımımız. Ancak satılan versiyon fiyat sebebiyle bir alt kalitede olabilir. Belki iki hali de satılır, buna yönetim karar verecek.

- Fiyatları 120 civarında olacak. 119 olur diye tahmin ediyorum.

- Seneye takımımız 3 forma giyecek. Bu kesin. 4 veya 2 değil, 3.

- 3rd formadan emin değiliz. Anlaşılan ya kırmızı, ya da siyah olacak. Bir türlü kesin hangisinin olacağını bulamadık. Kişisel isteğim siyah olması yönünde.

- Parçalı forma büyük ihtimal ile ters parçalı olacak, yani son 3 sezondur giydiğimiz gibi; sarı gövde parçası armanın üzerinde olduğu dizilim. 4 Parçadan oluşacak. Tam parçalı değil yani. 4 parçalı forma tipi şudur.

- Parçalı forma polo yakalı olacak, büyük ihtimal ile sarı yakalı. Ufak ihtimal ile parçalı yakalı olacağı da konuşuluyormuş. Kırmızı gövde tarafının yakası sarı, sarı gövdenin yakası kırmızı. Bu ihtimal az, ancak öyle yapılırsa efsane olur.

- Beyaz forma kesinlikle daha önce yazıp çizdiğimiz forma veya çok benzeri bir tasarıma sahip olacak. Göğsün sol tarafında, boydan sarı-kırmızı bir bant inen tasarım detayına sahip.

- Şampiyon olduğumuz için seneye takımımız Türk Bayrağını göğsünde taşıyacak. Bizim tahminimiz göğsün sağ kısmında Nike armasının üzerinde olacağı yönünde. Türkiye Kupası kazanan takımların bayrağı ortaya koyduğunu görmüştük ancak şampiyon olan takım hiç ortaya koymadı. Bu da tabi ki sadece tahmin. Bize kalırsa sağ tarafta Nike'ın üzerinde olacak.

- Uzun kollu formalar ilk etapta olmayacak. Bana kalırsa hiç olmayacak. Ancak çok istek gelirse kulüp tıpkı bu seneki Muslera forması gibi bir kıyak yapabilir.

- Kaleci formaları ile ilgili bir duyumumuz yok, satılıp satılmayacağını da bilmiyoruz. Bana kalırsa satılmalı. Bu sene Muslera forması satışa çıktığı ilk gün bitti. Kulüp değerlendirmeli.

- Son olarak formalar Temmuz Ayı'nda tanıtılacak. İkinci yarısında muhtemelen.

*Örnek çizimlerimiz bu bilgilere göre güncellenecek. Ancak o çizimlerin sadece örnek olduğunu idrak etmeniz lazım. Hala yeni sezon formalarımız bunlar olacak diye bu örnek çizimler ortalarda dolaşıyor. Bizi de zor durumda bırakmayın, kendinizi çizimlere çok fazla inandırmayın. Alınan bilgilere göre ve Nike'ın güncel kalıp ve tasarımlarına göre TAHMİNİ olarak çiziyoruz bu formaları, gerçek formalar ile birebirini tutturmamız zor sizin de anlayacağınız gibi.

GALATASARAY FORMALARI: GELECEK SEZON FORMALARI İLE İLGİLİ KISA KISA

--------

Bu yıl olacağı söylenen formalar...

Deneme oldu...

Bilgiler arttıkça doğruya yaklaşan formalar gelecek...

ggg01.png

ggg02.png

ggg022.png

ggg03.png

Şu parçalıyı ters yapıyorlarya kafa aasım geliyor bunu yapanlara da yaptıranlara da...

---------

Ok .. Haklısın o zaman...Pardon...

Bende sana katılıyorum; bu konuda bir kültür oluşmalı...

Ama ilginç olan klübün bu duruma bir açıklık getirmemesi...

Misal:

Aşağıdaki resimde bayrakta doğruyken renkler masada ters...

Bir zamanlar masadaki duruma " oturan kişiye göre ayarlanıyor " diye açıklanmıştı...

İyide oturan 1-2 kişiye göre ayalarlanıp karşıdan bakanın yanlış görmesi ne kadar doğru bir mantık...

avrupa_sampiyon_kulupler_kupasi_basin_toplantisi_duzenlendi_1336041018.jpg

Arma tarafında kırmızı parça olması gerekirken sarı yaptılarya son 2 sezondur. Onu diyorum.

şamp. lgindeki o sene başarımızdan mıdır Jardel'in olduğunda mıdır nedir bilmem ama en çok sevdiğim forma buydu,bu tipin olmasını istiyorum ben :)

jardel.jpeg

parçalı formamız %99 .9

6bnc6.jpg

Geri
Üst Alt