- 14 Ağustos 2011
- 28.981
- 2.145
- 2.043
Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri
^
^
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orjinal forma değil o Trabzon forması galiba.
O forma Tsclupta yani Gsstore gibi yerde satılıyor yani orjinal olması lazım.
Ben geçen twitterda Nurettin Kanterelli abimizle biraz yazıştım. Dedimki ülke bayrağını Fenerbahçe ve Bursaspor sol göğüse koydu dedim. Bizdemi sol göğüse koycaz dedim. Sol göğüste arma olur sol göğüse türk bayrağı yakışmıyor dedim. Oda kurallarda sol göğüse konuyor fakat özel izinle sağa yada ortayada konulabiliyor bayrak dedi. Bende umarım bunun için izin alırsınız dedim.
İzin TFF'den alınması gerekiyor ki şu şartlarda bize izin filan vermezler.
Çok takılmamak lazım sonuçta Türk bayrağı başımızın üstünde yeri var.
Merak ettiğim bir konu var, bugüne kadar hiç önerilen formalar gerçeğe dönüştü mü ?
Klüp bi yarışma açsa aslında. Türkiyede klüpçülükte sıkıntı var.
Sadece kulüpçülükte mi sıkıntı var sence ?
Nurettin Kantarelliye yolladığım mesaj
@NKantarelli Bir yarışma düzenlense 3 tane home 3 tan away 3 tane de 3rd forma olsa taraftar oylasa en çok oy alan 3 forma olsa iyi olur.
Yaa herşeyde var. Bikere ülkede standart diye bişey yok. Ülkedeki standartlar dünya ve avrupa standartlarına uymuyo. Onu geçtim ülke içinde birbirine uymuyo. Ben böyle küçük şeylere çok takılıyorum. Mesela niye A milli takımın formasında Türk bayrağı var. Diğer tüm ülkelerde federasyon arması var. Tamam federasyon arması bi halta benzemiyor güncellenmesi lazım. Tamam türk bayrağınında başımızın üstünde yeri var. ama niye dünya standartlarına uymuyoruz. Bi biz varız bayrak kullanan bide kuzey koreStandartımız yok. Forma kültürümüz yok. Arkadaş siz chelsea yi bir günden bir güne mavi üst mavi şort beyaz çoraptan başka kombinle gördünüzmü yada liverpoolun beyaz şort falan giydiğini. Artık bazı şeyleri standartlarına kavuşturmamız lazım.
bunu bilmiyordum
neyse yani benim bahsettigim estetik acıdan, ve kulup takımı milli takım degildir ki yani ne alakası var milli bayrakla ? galler takımı var ingiliz statusunde oynayan o hangi ulkenin bayragını koyacak ozaman ? mantıksız yani, ve takımda her ulkeden oyuncu oynuyor. sen bir kulup takımısın.
+ estetik olarak harbi cok kotu.