Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri

^

galatasarayforma.jpg

Ben geçen twitterda Nurettin Kanterelli abimizle biraz yazıştım. Dedimki ülke bayrağını Fenerbahçe ve Bursaspor sol göğüse koydu dedim. Bizdemi sol göğüse koycaz dedim. Sol göğüste arma olur sol göğüse türk bayrağı yakışmıyor dedim. Oda kurallarda sol göğüse konuyor fakat özel izinle sağa yada ortayada konulabiliyor bayrak dedi. Bende umarım bunun için izin alırsınız dedim.

Ben geçen twitterda Nurettin Kanterelli abimizle biraz yazıştım. Dedimki ülke bayrağını Fenerbahçe ve Bursaspor sol göğüse koydu dedim. Bizdemi sol göğüse koycaz dedim. Sol göğüste arma olur sol göğüse türk bayrağı yakışmıyor dedim. Oda kurallarda sol göğüse konuyor fakat özel izinle sağa yada ortayada konulabiliyor bayrak dedi. Bende umarım bunun için izin alırsınız dedim.

İzin TFF'den alınması gerekiyor ki şu şartlarda bize izin filan vermezler.

Çok takılmamak lazım sonuçta Türk bayrağı başımızın üstünde yeri var.

Dursun sağda işte. 06-07'de sağdaydı bizimki. Yine sağda olur.

Merak ettiğim bir konu var, bugüne kadar hiç önerilen formalar gerçeğe dönüştü mü ?

İzin TFF'den alınması gerekiyor ki şu şartlarda bize izin filan vermezler.

Çok takılmamak lazım sonuçta Türk bayrağı başımızın üstünde yeri var.

Ben takılıyorum. Arma sol göğüste olur. Bayrak çok saçma. Forma mirror lanmış gibi duruyo.

Ayrıca bence şöle de çok şık durabilir.

5893378617_c65e71cb89.jpg

Sadece kulüpçülükte mi sıkıntı var sence ?

Yaa herşeyde var. Bikere ülkede standart diye bişey yok. Ülkedeki standartlar dünya ve avrupa standartlarına uymuyo. Onu geçtim ülke içinde birbirine uymuyo. Ben böyle küçük şeylere çok takılıyorum. Mesela niye A milli takımın formasında Türk bayrağı var. Diğer tüm ülkelerde federasyon arması var. Tamam federasyon arması bi halta benzemiyor güncellenmesi lazım. Tamam türk bayrağınında başımızın üstünde yeri var. ama niye dünya standartlarına uymuyoruz. Bi biz varız bayrak kullanan bide kuzey kore:) Standartımız yok. Forma kültürümüz yok. Arkadaş siz chelsea yi bir günden bir güne mavi üst mavi şort beyaz çoraptan başka kombinle gördünüzmü yada liverpoolun beyaz şort falan giydiğini. Artık bazı şeyleri standartlarına kavuşturmamız lazım.

Polo yaka olursa almam forma üzülerekte olsa. gider nike ürünleri alırım takımıma faydamı sağlarım.

Nurettin Kantarelliye yolladığım mesaj

@NKantarelli Bir yarışma düzenlense 3 tane home 3 tan away 3 tane de 3rd forma olsa taraftar oylasa en çok oy alan 3 forma olsa iyi olur.

Nurettin Kantarelliye yolladığım mesaj

@NKantarelli Bir yarışma düzenlense 3 tane home 3 tan away 3 tane de 3rd forma olsa taraftar oylasa en çok oy alan 3 forma olsa iyi olur.

Oylama olunca hemen sahteleri çoğalıyor diye cevap vermişti sanırım daha önce buna benzer bir soruya.

Yaa herşeyde var. Bikere ülkede standart diye bişey yok. Ülkedeki standartlar dünya ve avrupa standartlarına uymuyo. Onu geçtim ülke içinde birbirine uymuyo. Ben böyle küçük şeylere çok takılıyorum. Mesela niye A milli takımın formasında Türk bayrağı var. Diğer tüm ülkelerde federasyon arması var. Tamam federasyon arması bi halta benzemiyor güncellenmesi lazım. Tamam türk bayrağınında başımızın üstünde yeri var. ama niye dünya standartlarına uymuyoruz. Bi biz varız bayrak kullanan bide kuzey kore:) Standartımız yok. Forma kültürümüz yok. Arkadaş siz chelsea yi bir günden bir güne mavi üst mavi şort beyaz çoraptan başka kombinle gördünüzmü yada liverpoolun beyaz şort falan giydiğini. Artık bazı şeyleri standartlarına kavuşturmamız lazım.

Forma kültürümüzün olmaması çok normal çünkü işi bilen adamlarla çalışmayı hiç bir zaman, hiç bir konuda beceremiyoruz.Yandaş lafı günümüzde çok kullanılıyor, kim güçlüyse yanında tanıdıkları oluyor, malesef durum bundan ibaret bizim memlekette, bundan dolayı da standartımız yok,kurumsallaşamıyoruz,dünyayı takip edemiyoruz.

bunu bilmiyordum

neyse yani benim bahsettigim estetik acıdan, ve kulup takımı milli takım degildir ki yani ne alakası var milli bayrakla ? galler takımı var ingiliz statusunde oynayan o hangi ulkenin bayragını koyacak ozaman ? mantıksız yani, ve takımda her ulkeden oyuncu oynuyor. sen bir kulup takımısın.

+ estetik olarak harbi cok kotu.

emir her ulkeden oyuncular olsada yinede Avrupada Turkiyeyei temsil ediyor.

Aldigi topladigi puanlar hem kendine hemde Ulke puanini yukseltiyor.

Bana gore bir sikinti yok.Amma mesala bazi toplumlarda bu olaya baska bakarlar.Mesala Barcelonanin gogsune ispanya bayragini takacagina inanmiyorum.Gallerdeki takimda ingilis bayragi takmaz o acidan bakarsak.

ASRomaHCLLSNo.10.0102c.gif

01INTHLS0708.jpg

Inter%20Milan%20White%20Home%20Away%20Jerseys.jpg

Image4.jpg

1235620740_d01121f6b6_o.jpg

11%2012%20AC%20Milan%20PATO%20Away%20Jersey.jpg

2012%20AC%20Milan%20Kids%20Away%20Jerseys.jpg

buda italyadaki ornekleri.yani ulkeye topluma gore devlet,milliyetcilik kavramlari degisr.ve onun icinde bu gibi kurallara bunlar yansiya bilir.Ben sahsen Turkiye Bayraginin olmasindan gurur duyarim.Bosuna Turkiyedir Galatasaray demiyoruz.

ayrica formanin onune TT arkasina ulker kollarina avea sorta nikon yazdiriyoruz para icin

Sampiyon olduk diye simdi bayragimi koymayalim

ben sahsen formadaki reklamalarada karsiyim amma iste Futbol piyasasi o kadar buyuduki parasiz isler donmuyor

o reklamalari istemesem onda klupten transferde istemeyim gerek.mecbur katlaniyoruz

forma standartina gelince,Bu aslinda bir gelenekdir,bazi yerlerde bu kurallar vasitasiyla uygulanir.mesala premier ligde futbolcu numara fontlari ve isimleri ayni olmak zorunda diye bir kural vardir.bunun bir cok kural bu geleneklerin olusmasina neden oluyor.Mesala bu yil galatasaray hic olmazsa bir seyleri dogru yapti.Hep parcaliyla maclara ciktik,ben Fatih terimin bu olayda katkisinin buyuk oldugunu dusunuyorum.amma Adnan Polat doneminde sirf cok forma satmak icin takim nerdeyse hic kendine ayit olmayan renklerle sahaya cikiyordu,Mor -Turuncu-Pembe-Krem gibi.Maksat for mani pazarlamak.O donem turuncu forma cok satildi diye ondan sonraki yilda bu abuk subuk aliskanligi yakaladik sirf satis icin.

Tabiki bundaki bir gercek payida mesala bazi taraftarlar var her yil parcali olurmu diye yakiniyor yada forma alinca parcalim var alamayacam diyor bu gibi durumlarda bu geleneyi aliskanligi yaptiriyor.amma mesala Galatasaray taraftari her yil cikacak parcali formaya ilgisini ust duzey gosterse Klubdeki pazarlamacilarda bu hakkda duisunjurler.

bence sorun standart degilde bizdeki asil sorun paradir.

bayrağın formamızda olmasını yıllardır bekliyorum nihayet bu sene olacak...bayrağın formamızda bulunması bizim için onurdur tartışılması bile saçma yemişim tasarımını...biz TÜRK takımıyız,kurulma amacımız TÜRK olmayan takımları yenmek...

Geri
Üst Alt