Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

210622840_small.jpg

genc_kadro_45.jpg

1328008900_kazim_600_366.jpg

necati-ates-tekrar-gs.jpg

Yani???

Ozamanlar bir forma kültürü yoktu önümüze ne koysalar yiyoduk. şimdi yavaş yavaş bilinçlenmeye başlandı. Bunda yönetimlerin suçu var. Ben çucuklu bir manchester united düşünemiyorum. yada dik çubuklu bir celtic... Parçalı bir fenerbahçe... Chelsea yi beyaz çorapsız düşünemiyorum yada liverpoolu beyaz şortlu parçalı juve milan ve inter... çubuklu genoa. Bilmem anlatabiliyormuyum. Dünyada fazla futbolla ilgilenmiyen bir insanın sarı kırmızı parçalı bir forma gördüğünde bunun kesinlikle galatasaray forması olduğunu bilmeli bence.

Ben parcaliyi yok edelim demedim ki :) Cizgiliyle daha efsanevi basarilarimiz oldugu bir gercek ve renklerimiz yanyana geldikce daha da guzel bir goruntu cikariyor. Parcali yerine cubuklu yapilsin her 1-2 sezonda bir.

Fenerin de herseyi cakma bu arada. Efsanevi falan, bunlar antu laflari.

Idrak etmeniz gereken olay, dunya Galatasarayi parcaliyla tanimadi :) Onun icin takinti yaratmayin.

Formalar tasarlanırken Türk bayrağını da düşünmek lazım.

Ortaya falan koyulursa hiç iyi olmaz.

adamlar fenerden çalmış alçak barca

Messi-14.jpg

Barcelona+v+Malaga+La+Liga+CCNIhSdboKtl.jpg

Ben parcaliyi yok edelim demedim ki :) Cizgiliyle daha efsanevi basarilarimiz oldugu bir gercek ve renklerimiz yanyana geldikce daha da guzel bir goruntu cikariyor. Parcali yerine cubuklu yapilsin her 1-2 sezonda bir.

Idrak etmeniz gereken olay, dunya Galatasarayi parcaliyla tanimadi :) Onun icin takinti yaratmayin.

o zaman 2000'de ki beyaz formanın aynısı, parçalı ve çubuklu aynı anda olabilir aslında. :asd:

Yorumundur saygı duyarım ama gereksiz bir öneri. Sanki arkadaşlar o çubuklu formaları giymedik dediler de sen de resim vs paylaşıyorsun.

Genel olarak parçalı giyiyoruz, bunun korumaya çalışıyoruz ve kulübün de tutumu bu yönde. Eğer o kadar çubuklu, çizgili herneyse o tarz forma giymek istiyorsan özel yaptır giyersin kimse karışamaz :)

Kulüp olarak ve taraftar olarak parçalıyı benimsemişiz ve devam ettirmek istiyoruz. Sen de tersini düşünüyor olabilirsin saygı duyarım.

simdi önümüzdeki sezon kesin olarak elit kategorisindemi olcagiz?

Lüften birisi aciklasin.

Formalardaki renk tonları çok önemli renkler canlı olmalı..

kim söyledi

yönetim mi söyledi

yoksa çakma duyumcular mı ?

geçen sene de elitteydik güya

noldu ?

şuan sızan formalar var önceki sayfalarda görmüşsündür

hangisi elit hangisi bize özel tasarım

hollandanınkini değiştirmiş bize sunmuşlar mesela

bence de böyle

bazı arkadaşlar elit kategoride olmakla çok özel bambaşka tasarımlar bekliyo galiba

kataloğumuz değişmiştir anca

yani bu sene İBByle aynı katalogdan seçtik

seneye hollanda milli takımıyla seçeceğiz

o yüzden bize parçalı yapmazlar mı diye de korkuyorum

gs store müdürü nurettin kantarelli

biraz aşağı inersen görürsün istersen kendin sor.ayrıca sezon başında da sedat doğan elit kategoride olduğumuzu söylemişti.

https://twitter.com/#!/nkantarelli

ikinci olarak kataloğun değişmesi gibi bir şey yok.nike ın kataloğu bir tanedir.elit kategoride olmayan takımlar buradan kendilerine uygun olan tasarımları seçerler.bu senenin kataloğunun linkini aşağıda verdim.öyle belediyeyle ayrı katalog,hollandayla farklı katalog gibi bir durum yok.bu sene bize özel tasarım formalar yapılacak.parçalı forma da yüzde yüz olacak.

sızan formalar demişsin ki onlar da sadece yönetime gönderilen öneriler.bunlar gibi bir çok öneri götürülüyor.kaldı ki siyah forma zaten yönetim tarafından seçilmemiş.daha başka bir şey göreceğiz.mesela bu sene barcelonanın giydiği çubuklu formayı nike inter ve juventusa da önerdi ama onlar seçilmedi.bize önerilen tasarımı hollanda seçmiştir biz seçmemişizdir durum bundan ibaret.ayrıca oradaki beyaz formanın tasarımı başka takımda yok.o yüzden için rahat olsun.

https://www.sportgoettert.de/kataloge/nike2012.pdf

Yorumundur saygı duyarım ama gereksiz bir öneri. Sanki arkadaşlar o çubuklu formaları giymedik dediler de sen de resim vs paylaşıyorsun.

Genel olarak parçalı giyiyoruz, bunun korumaya çalışıyoruz ve kulübün de tutumu bu yönde. Eğer o kadar çubuklu, çizgili herneyse o tarz forma giymek istiyorsan özel yaptır giyersin kimse karışamaz :)

Kulüp olarak ve taraftar olarak parçalıyı benimsemişiz ve devam ettirmek istiyoruz. Sen de tersini düşünüyor olabilirsin saygı duyarım.

o zaman 2000'de ki beyaz formanın aynısı, parçalı ve çubuklu aynı anda olabilir aslında. :asd:

Neden olmasin? Gecen sene parcali ve cizgili formayi ayni sezon icinde giymedik mi?

Bakin bahsi gecen kulupleri dunya klasik formalariyla benimsedi, ama bizi degil. Monacoyu eledigimizde parcali formayi giyiyorduk. Manchasteri eledigimizde ise Show TV logolu sari formayi giyiyorduk. Benim en begendigim formada sari formadir ve bu sezon sari formayla ciktigimiz ilk maci izlerken zevkten 4 kose oldum. Avrupa zaferlerinde ise yine cizgili formamiz vardi. Evet ilk formamiz parcali olabilir ama benim kulubum cizgili formasiyla destani seyler basarmissa benim gibilerin cizgili formayi daha cok benimsemesi veya gozune daha hos gelmesi gayet dogal bir durumdur.

Tarihin gordugu en buyuk lig sampiyonlugu olan 2006'da bile cizgili forma giyiyorduk yanlis hatirlamiyosam :)

Seneye formalar güzel olsun artık bi zahmet kac senedir adam gibi formamız yok.

fb çubuklu formayı her sene yapmış kurulduğundan beri.

büyük takımların klasik formaları vardır sen hiç Real Madrid'in çubuklu forma yada parçalı forma yaptığını gördünmü ( onların klasiki düz beyaz)

yada Liverpool'un çubuklu yaptığını ( onların da düz kırmızı )

Milan'ın parçalı yaptığını ( onların da çubuklu )

bizim klasik formamız da parçalıdır ( bunun da kıymetini bilmek gerek ki Avrupa'da klasik forması parçalı olan tek takımız ) her sene olmalıdır mutlaka ( çubuklu yapılacaksa parçalıdan bağımsız 3. veya 4. forma yapılsın )

Niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz parçalıdan anlamadım

Neden olmasin? Gecen sene parcali ve cizgili formayi ayni sezon icinde giymedik mi?

Bakin bahsi gecen kulupleri dunya klasik formalariyla benimsedi, ama bizi degil. Monacoyu eledigimizde parcali formayi giyiyorduk. Manchasteri eledigimizde ise Show TV logolu sari formayi giyiyorduk. Benim en begendigim formada sari formadir ve bu sezon sari formayla ciktigimiz ilk maci izlerken zevkten 4 kose oldum. Avrupa zaferlerinde ise yine cizgili formamiz vardi. Evet ilk formamiz parcali olabilir ama benim kulubum cizgili formasiyla destani seyler basarmissa benim gibilerin cizgili formayi daha cok benimsemesi veya gozune daha hos gelmesi gayet dogal bir durumdur.

Tarihin gordugu en buyuk lig sampiyonlugu olan 2006'da bile cizgili forma giyiyorduk yanlis hatirlamiyosam :)

çubuklu forma mevzusu karışık

mesela geçen sene giydiğimiz kalın çubuklu ve siyah şortlu forma çok güzeldi

ama iç saha forması değildi

iç saha formasının çubuklu olmasına karşıyım

alternatif olabilir

heleki ince çubuklu net olarak fenerle özdeşleşmiştir ve bizle alakası yoktur

Dış saha forma klasiğimiz de aslında düz beyaz formadır. Çünkü ilk formamız kuruluş formamızdır düz beyaz forma. Dış saha forması çoğunlukla beyaz olmuştur zaten ama daha iç saha parçalımıza sahip çıkamıyoruz. Beyaz forma da önemli :)

Bana kalsa iç saha forması daima parçalı dış saha forması daima beyaz olsun 3. ve 4. formalar da yıldan yıla değişsin

Galatasaray formalarının tarihi

529px-GalatasarayKitHistory10.png

1906-1908 arası renklere dikkat :) Fb kurulurken renklerini bizden aldığını duymuştum daha önce zaten

zamanında çubuklu forma giymemiz esas formamızın parçalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.ülkemizde forma kültürü oturmadığı için zamanında çubuklu formalar giyildi ama ağırlıklı formamız hep parçalıydı.bu konuda fenerbahçe bu kültürü korudu çubuklu dışında forma giymedi.o yüzden efsane falan gibi sözler antu terk sözler değil.parçalı forma efsanedir.zamanında yanlış forma seçimleri yapmış olmamız şimdi de aynı yanlışa düşeceğimiz anlamına gelmez.kulüpte,taraftar da bu takımın esas formasının parçalı olduğunu benimsedi.avrupanın da bizi hangi formayla tanıdığı da beni ilgilendirmiyor.kaldı ki öyle bir durum yok son yıllarda çıkan formaları takip edenler parçalı forma giydiğimizi bilir.ha bilmiyorlarsa da bundan sonraki 10 sene boyunca parçalıdan başka sarı kırmızı forma çıkarmazsın şampiyonlar liginde parçalıdan vazgeçmezsin onlar da anlarlar.

Geri
Üst Alt