Galatasaray 3 Transferi Bitirmek Üzere

dbua insch

grilli pek tanımıom

Dubois'i bize neden versinler yaw? Geçen sene 28 maça çıkmış adam. Yeni sağ bek mi aldı Lyon? Satmak isteseler 15-20'ye alıcı bulurlar bu adama ki biz bu paraları elbet veremeyiz. Bu bedeldeki ve bu yaştaki adamı kiralamazlar da. Mantık hataları çok fazla bu isim için.

Dubois'i bize neden versinler yaw? Geçen sene 28 maça çıkmış adam. Yeni sağ bek mi aldı Lyon? Satmak isteseler 15-20'ye alıcı bulurlar bu adama ki biz bu paraları elbet veremeyiz. Bu bedeldeki ve bu yaştaki adamı kiralamazlar da. Mantık hataları çok fazla bu isim için.

Gusto diye bir çocuk çıktı ve kesti Dubois'i, yedek kalmak isteyemeyecektir + maaş yüksekliği.

Hakan Balta gibi sağlam ayağı temiz biri bu Grillitsch.

Balta ile Topal’ın primını karıştırın ortaya bu adam çıkar işte.

Onlar kadar ağır değil tabi ama hızlı da değil. Topla hızlı çıkamaz. Pozisyon sezgisi bence hiç fena değil, temiz müdahale eder.

Topsuz oyun 10 üzerinden 6-7 ama bizimkilerin 2-3 olduğu düşünülürse seviye atlatır bu konuda.

Piyasa değeri ise bence biraz şişirme. 7-8 Milyon Euro ideal.

Gusto diye bir çocuk çıktı ve kesti Dubois'i, yedek kalmak isteyemeyecektir + maaş yüksekliği.
Umarım olur admirim ama bu adam ayrılmak istiyorsa bile bize düşmez gibi geliyor. Diğer taliplerinden fazla maaş verebiliriz belki ama bonservis sıkıntı. Lyon maaşından kurtulalım yeter deyip kiralarsa belki ama bu durumda diğer takımlar da maaşını karşılamaya yanaşır(eğer bonservis vermezlerse). Bana her türlü zor geliyor kısacası.

Nöbette yazmistim Grillitsch bir iki hafta önce Fiorentina ile anlasamamisti. Babasiyla birlikte cok paragözlük yapmislar.

Eger dogruysa o zaman minimum Sergio kadar maas alir. Bir de kesin imza parasi olur.

Umarım olur admirim ama bu adam ayrılmak istiyorsa bile bize düşmez gibi geliyor. Diğer taliplerinden fazla maaş verebiliriz belki ama bonservis sıkıntı. Lyon maaşından kurtulalım yeter deyip kiralarsa belki ama bu durumda diğer takımlar da maaşını karşılamaya yanaşır(eğer bonservis vermezlerse). Bana her türlü zor geliyor kısacası.

Fransız kulüpleri genelde yüksek maaş vermiyorlar, Lyon da zamanında beleşe almış adamı zaten.

Belli olur 2-3 güne.

Maaşları çok çok yüksek değilse seferovic hariç iyi transfer.

Gerçi imzalar atılmadı henüz gaza gelmemek lazım.

sonuçta dursun ve ekibinden her şey beklenir.

hele bu yalı çocuğu varken hiçbir şey belli olmaz
senden iyi transfer cümlesini duymak şaşırttı rtaş bunlar galiba kaliteli oyuncular. Hayırlı olsun

Grill stoper/ön libero
+ 2 orta saha daha gelir.
1 dinamik gezgin orta saha
1 skorer orta saha

Yüksek ihtimalle Taylan gider.

Zaten Grillitsch sakatlandiktan sonra Hoffenheim bayagi bir düsüse gecti ligin son haftalarinda.

Vogt diye bir eleman var bunlarda. Herif bildigin saatli bomba. Grillitsch yerine komple bu oynayinca olay bitti zaten.

Seferovic dışında ikisini tanımıyorum ama baya irdelenmiş gibi duruyor. Genel profillerinde boş adam değiller gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt