Galatasaray A2 Dörtlü Turnuvaya Katılacak

vizyonsuzlugun bu kadari...

gencler oynasin diyenler, gencler zaten cift kale antrenman macinda A takima karsi oynuyolar biz gormesekte. gereksiz, duymamis olayim bunu. ajax majax çağırak bari onlar geliyo hep

zup2lv.jpg.gif

Turnuva ödülü 10 kilo şeker 10 kilo kayısı ve akşam 1.5'ar porsiyondan Urfa kebabı :D

Charleroi maçını iptal edip bu turnuvaya katılırlarsa harbi büyük faciadır.

Yurtdışı kampını iptal ettiğimize göre Charleroi maçı olmayabilir.

Valla bu turnuvada herhalde gençlerden kalıcak gidicekler belirlenicektir.

Emre Tosun , Birhan Vatansever , Sinan Gümüş filan denenicektir AS'lardanda Hamit'e son şans olucaktır herhalde büyük ihtimal oda yolcu şu Kaan Baysal'ı deneseydik iyi olurdu.

Ne umutlarla başlığa girmiştim oysa...Gençler oynasın en azından ama hazır olarak nasıl gireceğiz sezona soru işareti...

Maçlar gençlere uygun bu senenin hazırlık maçları saçma sapan oldu geçen sene Napoli Porto Arsenal ile Emiratesde oyna bu sene gel 2.lig takımlarıyla oyna.

------------Sinan

Can-Koray-EmreCan-E.Tosun

--------Yekta----Furkan

Sinan------Sneijder------Yasin

---------------Berk

İlk maça böyle çıkılır. Sneijder de bu maclarda hic yoktan kondisyonunu yakalasın yeter.

2.gün daha as takıma yakın bir kadro çıkar sahaya.

Charleroi maçı iptal değil bildiğim kadarıyla, kamp iptal olmuştu ama o maç için 2 günlüğüne gidilip gelinicekti. Tabi bu maçla çakışıyorsa tarihleri bilemiycem orasını. Neyse maç maçtır hiç yoktan, en azından TRT'den izleyebiliriz maçları. :)

------------Sinan

Can-Koray-EmreCan-E.Tosun

--------Yekta----Furkan

Sinan------Sneijder------Yasin

---------------Berk

İlk maça böyle çıkılır. Sneijder de bu maclarda hic yoktan kondisyonunu yakalasın yeter.

2.gün daha as takıma yakın bir kadro çıkar sahaya.

Charleroi maçı iptal değil bildiğim kadarıyla, kamp iptal olmuştu ama o maç için 2 günlüğüne gidilip gelinicekti. Tabi bu maçla çakışıyorsa tarihleri bilemiycem orasını. Neyse maç maçtır hiç yoktan, en azından TRT'den izleyebiliriz maçları. :)

Sağ bektekini bilmiyorum ama Sneijder yerine Emre Çolak olabilir şimdi riske sokulmaz sakatlanır eder bu arada maçlar nerede olucak İstanbul dışı olursa iyi gelir sağlar. Ankara imiş baktım ama Ankara'da yeterli katılım olmaz Urfa filan olsa idi daha iyiydi bence ben İzmir'de oturuyorum genelde ne zaman gelse Galatasaray fulleniyor stat ne olursa olsun süperligde takımı olmayan spora aç şehirlerde oynanmalı bence bu tür turnuvalar gelir amacı ile.

malatyanın M sini görünce ne alakaysa monaco sandım

şanlıurfayıda saint etienne

şekersporuda nac breda sandım :/

Emirates cup'ın yerli versiyonu

tapatalk

Geri
Üst Alt