Galatasaray A2 Dörtlü Turnuvaya Katılacak

Başlığa girdiğimde en azından Fulham, Shalke tarzı takımlar bekliyordum. :asd:

Vala 2 senedir her anlamda çok fena işler yapıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.. Tulun çapsızının işleridir bunlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

hiç yoktan iyidir yapcak bişey yok da trt avaz nedir ya d-smarttan bile izlesek daha iyi :D

Eskiden yaptığımız hazırlık maçlarıyla övünürdük. O durum bile kalmadı. Neye kafa yorsam şaşırdım. Sponsora mı basketbolda ki duruma mı buna mı transfere mi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ulan gecen sene bu zamanlar arsenal porto napolıyle oynuyorduk sımdı malatya sekerspor fılan bu kadar mı becerıksızsın ey yonetım kım ayarlıyordu gecen sene acaba ne degıstı bu kadar

Bu ne ya Zaytung haberi gibi.

selçuk yula anısına yapıldığını yeni görüyorum. biz neden katılıyoruz arkadaş. gitsin fener katılsın. selçuk yula, her fırsatta bizi eleştirmiş, 2 kulüp arasına nifak tohumları ekmiş bir adam. sırf bu bile katılmamak için bir sebep

İlk torbadan Şekerspor'u çekmemiz hoş olmamış.

Yedekleri görelim nasıl bir züğürt tesellisidir yahu. Bu takım bu sene şampiyonluğa oynayacak ve şampiyonlar liginde mücadele edecek, hazırlık kampına ve transfer politikasına bak, içler acısı. Bişeylerin dank etmesi için illaha üst üste puan kayıpları mı olmalı?

sabah sabah uyanamadım heralde bu ne lan. birazdan yatıp tekrar kalkıcam o zaman kadar bu haber rüya olsun yada yalanlanmış olsun. malatyaspor, şekerspor falan nedir yahu. bu maçlarda umutbulut 5 gol atsa ne olur atmasa ne olur. geçen sene tokat maçında ontiveroyu maradona yaptıkta ne oldu. gidin gbirliği-başakşehir ve kasımpaşayla turnuva yapın en azından süper lig takımları olur. 3.lig takımlarıyla maç yapmakta nedir.

Rezalet bir hazırlık ve transfer dönemi geçirdik. Geçen senenin üstüne Olcan Adın hariç kimseyi koyamadık. O da takımın çehresini tek başına değiştirecek biri değil.

kabul etmeselerdi GS Çoşkun Özarı için hazırlanan turnuvayı kabul etmedi, yok değerlerine sahip çıkmıyor vs. yardıracaktı medya

Geri
Üst Alt