- 14 Ocak 2009
- 6.967
- 7.412
- 1.793
Ben başladım araştırmaya akşama yazarım.Herkes olumlu yorum yapmis ama tam macini izleyen var mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben başladım araştırmaya akşama yazarım.Herkes olumlu yorum yapmis ama tam macini izleyen var mi ?
Bence Berkan banko değil renkdaş, bize bir tane yerli daha lazım. En uygun pozisyon kale görünüyor. Muslera ile dönüşümlü İrfancan yapılabilir.Sadece yabanci alip yabanci sinirina da sövmenin bize faydasi yok. 3 tane banko yerli lazim. Bankolar olmadigi icin sürekli degisen kadrolar görürüz bu sezon. Bu adamda gelirse sahada 9 yabanci oluyor. O da Feghuli ve Babel'i oynatmamak kaydiyla.
1 Muslera
2 Nelsson
3 Marcao/Luyi
4 v. Aanholt
5 Boey
6 Cicaldau
7 Morutan
8 Harroui
9 Mohamed/Diagne
Marcaonun yada luyinin satılması lazım ama onun için renktaş
Berkan'ı sil renkdaş pas oyununu yapamıyor. Kaleye yerli daha iyi bir çözüm sanki. Bazı maçlar Muslera - Alparslan, bazılarında İrfancan - Nelson.Olmayacak iş.Alex'e o kadar yatırım yapıldı.Berkan,Gedson,Harrouri zaten mantikende yanlış bir üçlü.
top sürebildiği için sağa koymuşlardır o maçlarda.
Harroui videolarda biraz okan -emre karışık bir orta saha oyuncusu izlenimi verdi bana.Ama 6 numaradan ziyade bir 8 numara oyuncusu kesinlikle.
Kalçasını omzunu çok iyi kullanıyor darbeli oynamayı seviyor.
Tek olumsuz yanı top sürmeyi fazla sevmesi olabilir ama hücuma oyunu taşımaya çalışan bir oyuncu videoda nerdeyse oyunu soğutan tek bir hamlesi yok bu açıdan lemina'ya benziyor bu yanı tam aksine süper ligte olumlu bir etki de oluşturabilir.
Topu alıp orta sahadan dikine sürerek rakibin merkezini delmesi ve bizi bir anda pozisyona sokması taraftarı heyecanlandıracaktır.
2-3m euro ise riske girmeden alıp geçelim gedson zaten bir nevi şans transferi haline geldi.
Berkan pas oyununu yapamıyor mu yazıyo orada benmi yanlış görüyorumBerkan'ı sil renkdaş pas oyununu yapamıyor. Kaleye yerli daha iyi bir çözüm sanki. Bazı maçlar Muslera - Alparslan, bazılarında İrfancan - Nelson.
Doğru görüyorsun, hayırdır.Berkan pas oyununu yapamıyor mu yazıyo orada benmi yanlış görüyorum
Hiç hayır değilDoğru görüyorsun, hayırdır.
Sana özelden ulaşamıyorum renkdaş. Engelledin mi ne ettin?Hiç hayır değil
Yok rdaş herkes ulaşıyo normaldeSana özelden ulaşamıyorum renkdaş. Engelledin mi ne ettin?
Sadece yabanci alip yabanci sinirina da sövmenin bize faydasi yok. 3 tane banko yerli lazim. Bankolar olmadigi icin sürekli degisen kadrolar görürüz bu sezon. Bu adamda gelirse sahada 9 yabanci oluyor. O da Feghuli ve Babel'i oynatmamak kaydiyla.
1 Muslera
2 Nelsson
3 Marcao/Luyi
4 v. Aanholt
5 Boey
6 Cicaldau
7 Morutan
8 Harroui
9 Mohamed/Diagne
Sadece yabanci alip yabanci sinirina da sövmenin bize faydasi yok. 3 tane banko yerli lazim. Bankolar olmadigi icin sürekli degisen kadrolar görürüz bu sezon. Bu adamda gelirse sahada 9 yabanci oluyor. O da Feghuli ve Babel'i oynatmamak kaydiyla.
1 Muslera
2 Nelsson
3 Marcao/Luyi
4 v. Aanholt
5 Boey
6 Cicaldau
7 Morutan
8 Harroui
9 Mohamed/Diagne
İlginçBende konuşma başlat seçeneği çıkmıyor. Herkese çıkıyor sende yok.
Ekli dosyayı görüntüle 136515