Galatasaray: "Ahlaksızları, zorbaları, parasının ve ilişkilerinin gücüyle zalim olanları teker teker hüsrana uğratacağız!"

Bunu bile beklemiyordum. Hiç yoktan iyidir. Bu ülkede centilmen terbiyeli olana keriz gözüyle bakılır zorba ahlaksızlar kahraman yapılır.

resmi siteden bunu paylasıp plan işliyor desek ne olur?

Bu var kayıtlari açıklama olayina neden takılı kalıyoruz arkadaş..şerefsiz namussuz göstere göstere bilerek isteyerek vermemiş işte penaltiyi.var kayıtlarına sokayim.
Vara yabancı hakem isteyin arkadaş yeter..
Sene başından beri gerçekleşen hatalı kararları cıkin borkivizyon eşliğinde gösterin.
Trioda gotevli namussuz şerefsizler yokmu yatacak yerleri yok onlarin.

Kim okuyacak bunu
Resim

Tescilli şikeci köpeklerin suratına tükürsen yarabbi şükür derler.Ar-namuz-şeref gibi değerleri kaybedeli çok oldu o yüzden açıklama dahi yapmaya gerek yoktu.

Yine kaliteli ve dozunda bir açıklama...Bizim kulübün açıklamaları profesör, onlarınki ilkokul terk düzeyinde oluyor her defasında. Böyle iyi; onların seviyesine inmeye gerek yok...

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pozisyonu yeni gördüm. Neler olmuş Ertem ya

Şerefsizlik diz boyu. Hüseyin Göçek ve Arda Kardeşler’in hesap hareketleri incelenmeli. Tarlalar yine sürülmüş, pozisyonun başka açıklaması yok. 2011’den daha kirli pozisyon. Hiç korumaya falan çalışmasınlar hakemler ve fener şike yapmış

Şu açıklamalar taraftarların "sapla" vs. tarzında yorum yapmasından başka ne işe yarıyor anlamıyorum.

Açıkçası böyle bir açıklama yapmak yerine sussak daha iyi çünkü şu yazilan cümleleri gördükçe yalı bebesi kahkaha atiyordur muhtemelen çünkü şu metni fenerli birine okutsan paylaşmayın aciz gosterir sizi derdi

Adam bütün Koç Holding gücünü arkasına almış, elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu kadar uzun açıklamaya bile gerek yoktu.

Kısa ve net olabilirdiniz. 30 milyon taraftar arkanızda, koskocaman Galatasaray Lisesi arkanızda. Nereye kadar korkacağız bu Koçlardan?

Geri
Üst Alt