Galatasaray, Amadou Diawara'yı Getirmek İstiyor

Amadou Diawara da ülkesinde ve uçuşlara izin verilmediği için ülkesinden çıkamıyor.

heh tam bizlik iş, tam sistemimize uygun transfer.

Oyuncuyu izleyen tanıyan yok herkes gelsin diyo

Yeni nzonzimizmi,melomuzmu
Oyuncuyu yıllardır biliyorum. Napoli sonrası Roma transferinde bekleneni veremedi ama eğer 6 numara için birisini istiyorsak tam aradığımız isim. Yerden gelen rakibi durdurur, pozisyon almasını bilir, sezgileri fena değildir yani. Melo gibi net bir kesici değil ama iyi bir kesici ve bunun yanında ayaksız da değil, gerekirse sıkışan bölgeden çalım atarak topu ileri taşıyabiliyor ki üstelik bunları İtalya liginde yapıyordu. Gelişimini tamamlamamış, hala potansiyeli olan ama son 2 sezonu durgun bir oyuncu. Bir oyuncuya benzetecek olsaydım tarzını nispeten Ndidi'ye benzetirdim. Tabii ki aralarında ciddi bir fark var yaşıt olmalarına rağmen ama eğer gelişimini sürdürürse o tarzda bir oyuncu.

Sene olmuş 2021 oyuncu gelmeden de yapılır transfer sağlık kontrolü kısmı sıkıntı işte ginede kime güvenip de yaptiracaksin

Galatasaray, Amadou Diawara'yı kiralamak için Roma ile anlaştı ancak oyuncunun askeri darbenin gerçekleştiği Gine'de mahsur olması transferin 8 Eylül akşamına kadar bitmesini zorlaştırıyor. [Sky Italia

abv sizin

Sene olmuş 2021 oyuncu gelmeden de yapılır transfer sağlık kontrolü kısmı sıkıntı işte ginede kime güvenip de yaptiracaksin
Turkiyede oyuncu gelmeden olan transfer yok bildiğim kadari ile. Tff illa ıslak imza istiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polatın halo dayı operasyonu gibi çekip çıkarmamız lazım diawarayı yoksa yetişmez

Ardından hapisteki benfica başkanınıda çıkarıp gedsonu çekelim

Geri
Üst Alt