Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evraktan ziyade adamı yetiştirememelik bir sorun gibi duruyor daha çoktam evraklar yetişmedilik bi herif
DemeGedson transferi kapandi.
Birde jet borçlanalım diyorsun.Özel jet göndersin diawaraya burak başkan
Oyuncuyu yıllardır biliyorum. Napoli sonrası Roma transferinde bekleneni veremedi ama eğer 6 numara için birisini istiyorsak tam aradığımız isim. Yerden gelen rakibi durdurur, pozisyon almasını bilir, sezgileri fena değildir yani. Melo gibi net bir kesici değil ama iyi bir kesici ve bunun yanında ayaksız da değil, gerekirse sıkışan bölgeden çalım atarak topu ileri taşıyabiliyor ki üstelik bunları İtalya liginde yapıyordu. Gelişimini tamamlamamış, hala potansiyeli olan ama son 2 sezonu durgun bir oyuncu. Bir oyuncuya benzetecek olsaydım tarzını nispeten Ndidi'ye benzetirdim. Tabii ki aralarında ciddi bir fark var yaşıt olmalarına rağmen ama eğer gelişimini sürdürürse o tarzda bir oyuncu.Oyuncuyu izleyen tanıyan yok herkes gelsin diyo
Yeni nzonzimizmi,melomuzmu
Sene olmuş 2021 oyuncu gelmeden de yapılır transfer sağlık kontrolü kısmı sıkıntı işte ginede kime güvenip de yaptiracaksin
Turkiyede oyuncu gelmeden olan transfer yok bildiğim kadari ile. Tff illa ıslak imza istiyor.Sene olmuş 2021 oyuncu gelmeden de yapılır transfer sağlık kontrolü kısmı sıkıntı işte ginede kime güvenip de yaptiracaksin
senin anani bacini
bu igneye göre seri, falcao felan da gelmiyordu diye rahatim. gecen de gedson olmuyor diyordu galiba, gelmisti. bizle olan her haberi tutmuyor nedensegedsonu da araya sıkıştırmış hemen p-şt herif