Galatasaray, Andriy Yarmolenko ile Temasa Geçti

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
ÖZEL - Galatasaray, kanat transferi için Andriy Yarmolenko ile temasa geçti.

🔸 Oyuncu West Ham’da 3.5 milyon (net) Euro kazanıyor.

🔸 West Ham, maliyetinden kurtulmak için 1 senesi olsa da Yarmolenko için bonservis talep etmiyor.

🔸 Oyuncuyla ilgilenen başka takımlar da var.

Sag kanada ilac olur bence. Finansal durumu haric 2 yillik sozlesmeyle gelebiliyorsa olabilir. Ama oyle yillik 3 milyon euro falan verilmez.

Hücümlar ve sağ kanattan yağ gibi akarız

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GettyImages-634728596.jpg
GettyImages-1185688033.jpg

Yani 31-32 yaşında olmasa iyi transfer aslında Yarmolenko

ÖZEL - Galatasaray, kanat transferi için Andriy Yarmolenko ile temasa geçti.

🔸 Oyuncu West Ham’da 3.5 milyon (net) Euro kazanıyor.

🔸 West Ham, maliyetinden kurtulmak için 1 senesi olsa da Yarmolenko için bonservis talep etmiyor.

🔸 Oyuncuyla ilgilenen başka takımlar da var.

Euro'da gayet iyi değil miydi üstat?

31 yaşında hem bonservis hem yüksek maaş mı ödeyeceğiz

Benim begendigim bir oyuncu aslinda ama ben 30+ ve yuksek maasli transferler karsiyim artik

Paulinho da oyle onuda cok begeniyorum ve istiyorum ama yasi ve maasindan dolayi biraz soguk bakiyorum.
Yüksek bir maliyeti olmaz aslında 2-2.5 milyon yıllık ücrete ideal bence. Bonservis ücreti olmayacakmış o da iyi. 2+1 yıllık sözleşme 2.2 milyon euro yıllık ile gelebilir mesela. 500 bin euro da imza parası.

Dediğin yaşlı futbolcu transferlerine ben de karşıyım fakat şöyle bir şey de var ki bizim takım çok genç. Muslera'yı sayma mesela. Savunma futbolcularımız genç, orta sahadakiler gen. Mostafa genç. Kerem Emre Kılınç falan onlar da genç. Yani ilk 11'de Muslera hariç 2 tane 30+ futbolcu olur gibi sanki Falcao ve Fegh'den kurtulursak. Onlardan da biri Yarmolenko olabilir bence. Ama durun bakalım biraz daha netleşsin yine tartışılır. İlk izlenimim olumlu benim çünkü kadromuz zaten çok genç. O kadar sorun yaratmayacaktır.

Geri
Üst Alt