Galatasaray, Antalyaspor’a Haji Wright İçin Teklif Yaptı

1-0 yaptığın deplasman maçlarında barış alperle wrighti içeri atarsan gol atmama şansın yok.

kendisi diagne vs. ile karıştırmak hata. bize çok fayda sağlar fakat max. 3 mil + taylan, emre vs. olabilir.

deli misiniz yav 10 milyon keşimiz olsa nara'yı da yanında eşantiyon diye icardi'yi alırız zaten

ts. dahil anadoludan Haciahmetovic ve Wright dışında hiçbir topcuyu istemiyorum.. Wright ve Cagne arasında dağlar kadar fark var Cagne hep bir ceza sahası golcüsü oldu Wright hayvani birşeye dönüşebilir zamanla..Gol atamasa da ben her türlü faydalı olacağını düşünüyorum tabi uygun maliyetle gelirse..
Ahmetovice evet ama wrigta hayir diyorum

Bizim teklif en fazla 4 milyon olur. Yanina da en kotu Yusuf kiralanir. Hatta 1 tane daha isteyebilirler

Bir Anadolu topcusuna Max 3 bilemedin 4 verirsin.

Bu paraları Türkiye de kimse veremez. Abubakar ı almak daha mantıklı.

Kulüpten hisse de verelim az olur

Ne 10 milyon ya şaşırmış bunlar, GS seviyesinde bir oyuncu değil şuan. Daha iyisi bulunur.

torreria 6 milyon , Wright 2,5 artı pva yada Metehan Yusuf kiralık , 10 milyon ne lan , o paraya eplden alırsın golcü

O parayı kimse vermez. Özellikle lig içinden.

Wright malesef wrong bir tercih olur

Yine futbolcu kalmadı lig içi mi yaw...
Apo istisnası dışında hala karşıyım.
Lig içi alınacak gayet iyi futbolcular var bence. Amir Hadziahmetoviç, Berkay Özcan yine Wright gayet alınabilir oyuncular lakin doğru paralara 4+ takas(kiralık vb.) gayet olabilir yok illa 8-10 isterlerse alma zaten.

Geri
Üst Alt