- 24 Temmuz 2021
- 12.818
- 5.007
- 663
En fazla 1.5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar 2 milyona almis niye daha ucuza satsinlarEn fazla 1.5
Sowe 1 tık daha etkin gibi hajiden ama a.gücünde kiralık oynuyoTaylan+Emre Kılıç 'in bonservisini verip Ankaragücü'nden Aly Show'u alırım
Ok, profil olarak daha uygun pasör olduğu için.Daha ucuza alınır herhalde.Sowe 1 tık daha etkin gibi hajiden ama a.gücünde kiralık oynuyor
Antalya deplasmanini olabilecek en kötü zamanda oynadik. 1.hafta sicagin dibinde ve Boey kamp görmeden oynamisti.Haji Wright bu sene oynadigimiz maclarda Boey'i en çok zorlayan ( tek zorlayanda olabilir) oyuncuydu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cidden ha luyindama vardı, onu verip üstüne biraz para halledelim bu işi. Gerçi luyindamayı isterler mi bilmiyorum sanki ondan kurtulmak istiyor gibilerdi en son4m + Ross (kiralik) + Yusuf (kiralik) + Luyindama + kardan %20 pay
Guray ve Wright versinler
5 m euro + 1 m euro şampiyonluk bonusu + Yusuf(Kiralık) + Jankat(Kiralık) + Seferovic + PVA(Güray takası) + %10 pay4m + Ross (kiralik) + Yusuf (kiralik) + Luyindama + kardan %20 pay
Guray ve Wright versinler
Luyindama istemezler karagümrük maçında 2 tane bireysel hatadan yedirdi o günden beri kadroya almıyorlar.Cidden ha luyindama vardı, onu verip üstüne biraz para halledelim bu işi. Gerçi luyindamayı isterler mi bilmiyorum sanki ondan kurtulmak istiyor gibilerdi en son
Ben de pek emin degilim isterler mi diye. Performansi kotuydu ancak belki yedek olarak degerlendirebilirler.Cidden ha luyindama vardı, onu verip üstüne biraz para halledelim bu işi. Gerçi luyindamayı isterler mi bilmiyorum sanki ondan kurtulmak istiyor gibilerdi en son
Vay kazma herif. Desene 5 kuruş kazanamayacağız ordanLuyindama istemezler karagümrük maçında 2 tane bireysel hatadan yedirdi o günden beri kadroya almıyorlar.
PvA maasini veremezler gibi, bir kismini biz odemek durumunda kalabiliriz. Seferovic'i gonderebiliyor muyuz? Kiralik oldugu icin bilmiyorum.5 m euro + 1 m euro şampiyonluk bonusu + Yusuf(Kiralık) + Jankat(Kiralık) + Seferovic + PVA(Güray takası) + %10 pay
Dönüp dolaşacağı yer gene bize olacak tekrardan kurtulmak lazımVay kazma herif. Desene 5 kuruş kazanamayacağız ordan
Kaç yıl imzaladılar bunla. Lozan anlaşması bile bitti, bununki bir türlü bitmiyorDönüp dolaşacağı yer gene bize olacak tekrardan kurtulmak lazım![]()
Bunu marcio gibi düşün, alternatif olarak gelsin diyoruz. ilk 11 santraforu icardi kalitesinde olmalı yoksa dediğin gibiBırakın şu köy topcularını artık ya. Biz Galatasaray'ız. Bizde Jardel oynar , Şükür oynar, Baros oynar, Drogba oynar, İcardi oynar. Bırakın şu Anadolu topcularını.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi