Galatasaray, Anthony Martial ve Adama Traore ile İlgileniyor

Martial zor ihtimal. Ama Traore olabilir. Faydalı olur. Ayrıca renk de katar lige.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu basın kişisi Tier 1 + plus maxi ultra güvenilir birisidir. kesin ilgileniyoruzdur. adminler bu tier olayını çıkartmakla iyi yapmıştı.

Adama traore niye gelsin ya geçen sene Barcelonaydi herif

Istememek gibi olmasin ama ikisi de bal yapamayan ari.

Özellikle Traore.

Ikisinin de imkansiz oldugunu basindan beri yaziyoruz cunku ikisini de kulupleri kullanmayi planliyor. Ingiliz kulupleri nadiren oyuncu satmak zorunda kaliyorlar maddi durumlarindan oturu. Belese giderse gitsin az biraz bonservis yerine faydalanalim diyorlar

Moura da kalacak basindan beri diyoruz

Öyle bir şey gerçekeşirse, biraz abartmış oluruz sanırım. Traore falan da gelirse, Türk futbol tarihinin en büyük transfer şovu olur şu dönem yaptığımız transferler.

martial hala nasıl 26 yaşında aklım almıyor. en az 30 vardır sanıyordum.

Top oynamaya ikna edebilirsek Martial nefis olur tam aradığımız topçu

Adama gelirse feci olur ama gelmez.

Bir an için Hatayli Traore sandım.

bu iki oyuncuyu üstüne kaan ayhan ve icardi gelirse, Uefa bizi özel olarak Şampiyonlar ligine davet etmesi gerekir

Galatasaray muhabirlerinin birbirlerini yalanlama süresi bile yarım saate indi dün. Yakup çıkıp bunları söylüyor, yarım saat sonra Gökhan Dinç Traore ile ilgilenildi, bitti, başka bir şey yok diyor.

Bu seviyede olmasa da buna yakın seviyede en az 1 kanat almazsak eğer geçen seneki kadar olmasa da kötü kapatırız transfer sezonunu. Kerem'le bu iş olacak gibi değil. Ya alternatif olmalı ya sağlam rekabete girmeli.

martiali bilmem de adama traore bu ligin anasini sinemaya götürür. O kadar

Alabileceğimiz tek adam budur gerisi kolpadır

Adama Traore gitsin Jamaika atletizm ekibine transfer olsun.

Bertnard olanı alacaktık bu Traore'lerden.

Barcelona yaptı diye övmeye gerek yok.

Martial iyi oyuncuydu ama sakatlıklardan vs çok geri gitti.

Delli Alli'den farkının olacağını düşünmüyorum 2 sene önce zaten alamazdık. 2 senedir yok kendisi.

Geri
Üst Alt