- 30 Temmuz 2009
- 26.102
- 3.386
- 1.853
Aurier'in son senegal maçı ÖZETİ Arkadaşlar bu adam çok hantal yav , Senegalin her atagında 17 numarasıyla auirer var. İzleyin üşenmeyin.
1:38 nefesi mi kesiliyor, koşuyu mu bırakıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aurier'in son senegal maçı ÖZETİ Arkadaşlar bu adam çok hantal yav , Senegalin her atagında 17 numarasıyla auirer var. İzleyin üşenmeyin.
Umarım 2.dir1:38 nefesi mi kesiliyor, koşuyu mu bırakıyor.
Okey masası kurulsun. 4 lu belirlendiAurier hem Sanchez'in arkadaşı hem Zahanın vatandaşı hemde ndombele ile anlaşır yüksek maaş vermedilerse okeyim
Dun aksam demistim Assignon'u alamazsak Aurier'e kaliriz diyeAssingson opsiyonsuz diye kıyamet koparılirken başa gelene bak
Ben de şok oldum , fizik olarak bitik gorunuyor.Daha ilk pozisyonda top oyunda iken hakeme el kol yapıyor adamını boş bırakıyor ve boş bıraktığı mane asist yapıyor çıldırıcam. videonun 6.57 dakikasında maneyi kaçırdığı pozisyon ise skandal. hakkımızda hayırlısı olsun
Eğer finale kalırlarsa en geç 11 şubatta bitiyor.Yarim sezonsa yine iyi ama afrika kupasindan nezaman donecek bu herif?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Afrika Kupasinda isi bitince.Yarim sezonsa yine iyi ama afrika kupasindan nezaman donecek bu herif?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro