Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.939
- 4.743
- 2.278
1m bonservis 2+1 yıllık 1.5m eurodan sözleşme.
Tahmin
Tahmin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ara transfer olmasa yazın 7.5a kadar çekilir de şimdi vakit yok.10 cektiler Assignon icin.
Neye göre 11 Şubat hocam?Bu adamın 11 Şubat'ta dönme ihtimali var. Lig bitti zaten. Gelir gelmez oynayacak adam lazımdı bize. Yanlış transfer.
Mustafa abi bu kıyas haksızlık değil mi sence de biraz yavKariyer seyrini Gregory van der Wiel' e benzetmişimdir hep. Hani bonservissiz, kaliteli adamı FB ye kaptırdık diye hayıflananlar olmuştu o zaman. Onun bir tık üstü performans vereceğini hissediyorum ki hiç olumlu bir şey değil bu dediğim. Umarım bu iş olmaz yahut olursa da ben yanılırım...
Geçen seneye göre ağır sicista diyebilir miyizSon 2 sezonu.
Ekli dosyayı görüntüle 233145
Bu sezon için Assignon ile ayrıştığı özellikleri de burada net belli.
Ekli dosyayı görüntüle 233146
Yahu birebir eşdeğer kalitede olduklarını iddia etmedim ki. Ortak yönleri; PSG geçmişleri, mental yönden sıkıntılı tipler diye bilinmeleri, genelde beklentileri karşılayamamış ve yaşları çok geçmeden performans düşüşü yaşamış olmaları...Mustafa abi bu kıyas haksızlık değil mi sence de biraz yavAurier Pl'nin en çok asist yapan sağ bekleri arasında.Walkerla kıyaslamıyom ama Auerier'in maç sayısı az olmasına rağmen asist sayısı ona yakın.Bu dediğin adam Pl'de oynasa bu kadar forma şansı vermezlerdi..
Aurier'in düşüş yaşaması bence yaşı 3-4 yaş fazla olması.Bence bizim Lig'de iş yapar bence.Diğerinin direk mentali sıkıntılıydı..Yahu birebir eşdeğer kalitede olduklarını iddia etmedim ki. Ortak yönleri; PSG geçmişleri, mental yönden sıkıntılı tipler diye bilinmeleri, genelde beklentileri karşılayamamış ve yaşları çok geçmeden performans düşüşü yaşamış olmaları...
İki oyuncudan biri totalde 3/10, diğeri 5/10 olsa da pekala benzerlik kurulabilir. Kaldı ki diğeri FB ye 28 yaşında gelmişti; belki Kurbağalıdere suyu kendine getirir diye umarak o kumara girdiler. Böyle diyince triplenenler oluyor ama bizim şu an yaptığımız çoğu hamlenin bundan pek bir farkı yok hani...
Öbür adamın ele alınacak tarafı yoktu da Aurier de az sıkıntılı biri değildi. Hatta birkaç yıl önce futbolu bırakacağı filan konuşulmuştu; şu an hala profesyonel seviyede futbol oynayabilmesi bile şaşırtıcı. Belki belli yaştan sonra aklı başına gelenlerdendir...Aurier'in düşüş yaşaması bence yaşı 3-4 yaş fazla olması.Bence bizim Lig'de iş yapar bence.Diğerinin direk mentali sıkıntılıydı..
Genç ve dinamik 1 oyuncunun alınmasını ben de isterim Mustafa abi ama Aurier'i de şu şartlarla almak bence iyi.Taraftarın çok seveceğini düşünüyom ilk iç saha maçımızda hırslı 1 oyunuyla..Öbür adamın ele alınacak tarafı yoktu da Aurier de az sıkıntılı biri değildi. Hatta birkaç yıl önce futbolu bırakacağı filan konuşulmuştu; şu an hala profesyonel seviyede futbol oynayabilmesi bile şaşırtıcı. Belki belli yaştan sonra aklı başına gelenlerdendir...
Ne olursa olsun, her daim bek ve -olağanüstü yeteneklere sahip değilse- kanat oyuncularının genç ve dinamik adamlar olmalarını tercih ederim. Bu adamın en iyi halini dahi tarz olarak iç açıcı bulmamışımdır...