- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.601
- 4.938
Aytac ve Taylan tipi iste.Kim o kazmalar isim alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytac ve Taylan tipi iste.Kim o kazmalar isim alalım
Aytac ve Taylan tipi iste.
Simdi degil ama ilk cikisinda oyleydi. Kazmalari 11'e koyup gelistirme amaci gudelim diyorum.Taylan kazma ha
Penalti falan atiyor ya. Bizim rotasyon dar, gelirse forma sansi bulur da , sonra yollayana kadar sıkıntı yasariz.
Şimdi değerli Umut kardeşim geçen sezon Gaassaray Seri, Nzonzi ve Lemina'yı aldı da ne oldu? Ömer ve Taylan kadar katkı verdiler mi? Bu çocuklara güvenelim. Fatih hoca onlardan muhakkak faydalanacaktır.
![]()
hocaya saygi duyalim da gecen seneki seri’den sonra bu sene de seriyi niye alsin adam hadi baskasi olsa neyse![]()
Hayaller gerçek oluyor
Galatasaray’da Fatih Terim’in, taraftarın, camianın hayalleri vardı... Genç, kaliteli, mücadele eden bir Galatasaray seyretmek istiyorlardı. Hoca bunu transfer ...www.milliyet.com.tr
"Bugün Seri alınmış olsaydı, belki de Taylan yedek kulübesinde oturup bu performansını gösteremeyecekti. Hocaya bütün Galatasaraylılar saygı duymalı. Muhakkak en iyisini yapacaktır."
Ts de olmadi bizde olur mu
Italya'ya gittigini bilmiyordum.bu herifin kpaşadan önce nerde oynadığını unuttum bakayım dedim
altay
eskiş
lazio
malatya
bursa
en son kpaşa
bu kadar takımda oynadımı yaw