Galatasaray Başkanı Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu

Burak Elmas: "Fatih Terim'e verilen ceza için itirazda bulunduk. Tahkim Kurulunun kararını bekliyoruz"

Burak Elmas: "Nihat Özdemir'in altını oyuyorlar. Kendisine de söyledim. Çözüm istemeyen bir kısım insanlar da var ve sayıları az değil, 40-50 kişiler. Bu isimler tek bir kulübe değil, Türk futboluna zarar veriyorlar."

:unsure:

Burak Elmas: "Alınan yabancı kararının, hiçbir dayanağı yok. 'Milli marş okunamıyor' diyen birkaç kişinin geyiğiyle başlayan süreçte, Türk oyuncuların değerinin artmasından para kazanan arkadaşların işi pişirmesiyle konu buralara geldi."

bartug gibi ne oldugu bile belli olmayan birisi icin bile menejer görüsmesi mi yapilmis ya da ben mi yanlis okudum?

böyle insanlara hic düsünmeden basin tekmeyi abi

daha sahaya ayak basmamis tipler bile pazarlik yapiyor

lan koskoca gsyi bu kadar ayaklar altina düsürmeyin kardesim

Mustafa cengize federasyona laf etmiyor diye demedigimizi birakmamistik ama degisen birşey yok belli ki. Nihat Özdemir cok iyi adammis ama cevresi kötüymüş. He abicim he. Biz de baskan degisti, artik hakkimizi savunacak birileri var diye sevinmistik. Yediler iste hem fener hem bjk hem malatya macinda takimi. Bir tane düzgün yönetim goremeden ölüp gidecegiz galiba

İlk defa bir Galatasaray başkanının taraftarla benzer minvalde anlaşılır ve açık şekilde açıklama yaptığını görüyorum.

Lafı dolandırmadan bambam bam.

Belki birkaç sene başarılı olamayabilir bu ekip ama Galatasarayın geleceği için destek vermek gerekir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bartug gibi ne oldugu bile belli olmayan birisi icin bile menejer görüsmesi mi yapilmis ya da ben mi yanlis okudum?

Bu arabesk laflar artık mazide kaldı. Bursaspor’un halini gördük belki 20 30 milyon Euro bonservis kazanabilecek takım şimdi hangi liglerde de sürünüyor.Altyapıdan çıkan oyuncuları eğer büyük kulüpler bile takip ediyorsa sözleşmelerini ne yapıp edip uzatacaksın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Mercedes'e binmek için yönetimde kalmak isteyen insanlar var!"

Vay hainler...tek dertleri lüks alman arabaları demekki HA?!

"Bizim soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladık."

---> Yakup Çınar

Herşeyi guzel söylemissin eyvallahta Nihatla ilgili söylediklerin skandal kusura bakma

nihat iç ve dış mihraklar diye yalan sıkmış, başkan da inanmış neyazıkki.

Küçük aziz Yıldırımı gördüm sanki. Yer yerinden oynar nedir. Yeri yerinden oynatda bizde seni omuzlara alalım efsane ol. Anca üfürüyorlar işte. Kimsenin bişi bildiği yok

Ünal karaman gibi rest çekememişler yazık. 18 yaşındaki oyuncu menajerleriyle muhattap ediyor koca kulübü. Yediği kaba pislemek bu olsa gerek. Hadi yoluna diyeceksin. Profesyonelliği sadece para konusunda gösteren topçuları 1 dk tutmam kulüpte

Nihat için dediklerinden sonra geri kalanının bir öneminin kalmadığı açıklama. Dış mihraklar adamı indirmek istiyor hea. 🤣

Beş bile çok sana...

Peki bu ses kaydı yapan şahıs hakkında kulüp işlem yaptı mı onu da açıklasan ya başkan?

Mustafa cengize federasyona laf etmiyor diye demedigimizi birakmamistik ama degisen birşey yok belli ki. Nihat Özdemir cok iyi adammis ama cevresi kötüymüş. He abicim he. Biz de baskan degisti, artik hakkimizi savunacak birileri var diye sevinmistik. Yediler iste hem fener hem bjk hem malatya macinda takimi. Bir tane düzgün yönetim goremeden ölüp gidecegiz galiba

Bunların maksadı o koltuğa oturmakdı. Alayı sözde Galatasaraylı.İnşallah birgün Galatasaraya bağlılık derecesi yüksek bir başkan ve yöneticler görürüz. Ama bu genel kurul yapısı ile çok zor..

Göstere göstere aynı hakemler resmen hakkımızı yiyor hala genelleme yapıyor adam.türk futbolunu kurtarmakdan bahsediyor.

Yapdıkları transferlerinde kalitesinden şüphesi yokmuş.Birde kalitesiz olsa ne olacak Allah bilir.

Bu oyuncu grubu beş sene beraber oynayacakmış.Şampiyon olma bakalım ortada ne sen kalırsın nede oyuncu grubu.
Şu rezil ligde hedefimiz şampiyonluk değil hayırlı olsun. Ama bunuda söyleyemiyor.

Geri
Üst Alt