- 16 Haziran 2010
- 203.010
- 154.809
- 6.838
Burak Elmas: "Fatih Terim'e verilen ceza için itirazda bulunduk. Tahkim Kurulunun kararını bekliyoruz"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bartug gibi ne oldugu bile belli olmayan birisi icin bile menejer görüsmesi mi yapilmis ya da ben mi yanlis okudum?
böyle insanlara hic düsünmeden basin tekmeyi abi
daha sahaya ayak basmamis tipler bile pazarlik yapiyor
lan koskoca gsyi bu kadar ayaklar altina düsürmeyin kardesim
Ünal karaman gibi rest çekememişler yazık. 18 yaşındaki oyuncu menajerleriyle muhattap ediyor koca kulübü. Yediği kaba pislemek bu olsa gerek. Hadi yoluna diyeceksin. Profesyonelliği sadece para konusunda gösteren topçuları 1 dk tutmam kulüptebartug gibi ne oldugu bile belli olmayan birisi icin bile menejer görüsmesi mi yapilmis ya da ben mi yanlis okudum?
böyle insanlara hic düsünmeden basin tekmeyi abi
daha sahaya ayak basmamis tipler bile pazarlik yapiyor
lan koskoca gsyi bu kadar ayaklar altina düsürmeyin kardesim
Mustafa cengize federasyona laf etmiyor diye demedigimizi birakmamistik ama degisen birşey yok belli ki. Nihat Özdemir cok iyi adammis ama cevresi kötüymüş. He abicim he. Biz de baskan degisti, artik hakkimizi savunacak birileri var diye sevinmistik. Yediler iste hem fener hem bjk hem malatya macinda takimi. Bir tane düzgün yönetim goremeden ölüp gidecegiz galiba