Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Adaylar da tam Burak vizyonu ha. Okan daha doğru tercihti, yurtiçi ise. Kısa dönem düşünülüyorsa sebebi kendisinin de gidecek olması. Bu karardan sonra BE duramaz. Bir kere gitmesine çok sevinsem de üç yıl proje deyip hocamızın arkasındayız deyip Farioli ile bile gözdağı verip çok özür dileyerek diyeyim sinsice bir şeylere zorlamak da nereden bakarsan bak iş ahlakına ters. Terim de onun yol arkadaşıydı. Bu yüzden zaten ftcilere arka çıkıp gitmesi için destek vereceğim.

Kur 15 iken yabancı hoca alabileceğimizi düşünen arkadaşlar adına üzgünüm. Max Bülent falan gelir , öyle kısa süreli falan da değil. Aysal'ın kovduğu dönemle karıştırmayın bu dönemi , kur 3 bile değildi o gün yanlış hatırlamıyorsam. Proje yapabilecek hiçbir hocayı zaten devre arası parayla da ikna edemezsiniz. Allah sonumuzu hayretsin.

Fatih Terim'e sportif direktörlük teklif edilmiş hoca da kabul etmiş asıl teknik direktörlüğe ise Guardiola'nın yardımcısı Domenec getiriliyormuş Fatih Terim komple floryadan sorumlu olacakmış
Kaynağınızı paylaşmazsanız yaptırım uygulanacaktır.

Kur 15 iken yabancı hoca alabileceğimizi düşünen arkadaşlar adına üzgünüm. Max Bülent falan gelir , öyle kısa süreli falan da değil. Aysal'ın kovduğu dönemle karıştırmayın bu dönemi , kur 3 bile değildi o gün yanlış hatırlamıyorsam. Proje yapabilecek hiçbir hocayı zaten devre arası parayla da ikna edemezsiniz. Allah sonumuzu hayretsin.
Aa neden ya Fonesca gelir Jose Mourinho gelir biz Galatasarayiz oyle siradan bir kulub degiliz.

Hoffeinheim teknik direktörü Sebastian Hoeneß sözleşmesi 2023'te bitiyor.

Feriburg teknik direktörü Christian Streich sözleşmesinin bitmesi 6 ay var. İyi bir proje ile tüm yardımcıları ile birlikte 3 yıllık sözleşme yapılmalı hemen. Feriburg'u kısıtlı bütçesiyle lige 4. sıraya kadar çıkarttı. Çok büyük başarı.

Lütfeder ama isabet olur

Hayaller aleminde çıkmaları iyi olacak bazı arkadaşların bol akıl sağlığı dilerim

Eğer geçerli bir plan yoksa -ki olduğunu sanmıyorum- devre arası değişimlerini bu sebepten tutmuyorum. Umarım yönetim tüy dikmez.

Geri
Üst Alt