Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Bu saatten sonra transfer yapan hainoğlu haindir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftar da benzer açıklamayı az kaldı sana seçim olarak yaptıracak. Önemli eşiği geçtik. Bize seviniyorsunuz diyenlerin de bir zamanlar iddiası; Terim gitsin diye pusuda bekleyip takımın kötü sonuç almasını umuyoruzdu. Şimdi bakıyorum da takım önemsenmeden bu hıncı kendileri yaşıyor. Kişi harbiden dediğini yaşamadan ölmezmiş. Benim tavrım başarısız olan herkese bir olacağından hiç etkilenmiyorum, istediğiniz capsleri benim adıma da toparlayabilirsiniz. Keşke haklı çıkmak yerine mutlu olsaydık. GSmiz iyi noktada olsaydı. Olmadığı için doğru ama başkan hala kaldığı için eksiktir.

vay bee.
neyse güzel açıklama hayırlı olsun her iki taraf için de. aysal dönemindeki gidişinde baya üzülmüştüm ama bugün ki karar da nötr üm ne yalan söyliyim.
herkes pozitif düşünüyor da sancısı daha uzun sürmez umarım gidişatin. doğru bulmuyorum çünkü girilen bir projenin yarisinda yol ayrımlarını.

FIvOZNzXwAMRW-S
Vay be başarısız Terim bile 4 kupa alıyor,Fener ne yapsın gariplerim:)

Hemen şimdi Graham Potter ya da bir renktaş dediği gibi Scott Parker.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Keşke daha önce olsaydı keşke.. Duyar duymaz çok sevindim.. Dilerim evlatçılığın olmadı liyakatın olduğu Galatasaray'a yakışan oyun sistemini kuracak adam gelir..

Şurası bir gerçek ki Galatasaray'ın üzerinden bulldozer gibi geçti.. Keşke olmasaydı.. Keşke Ali Koç'u eze eze biri ekran başında boşaltsaydı ama bizi rezil etti.. Evlatçılıkla şampiyonlukları resmen sattı.. Ne sevgi bıraktı nede saygı..

Sezonu en erken acan ve üç orta saha rotasyonu ile devre tamamlayan bir hocayı sezon ortasında göndermek aptalca bir karar. Rakiplerde 6-7 orta saha rotasyonu var konum olarak aynıyız. Sakatlık deniliyordu bu dar rotasyonda sakatlık vermedik. Berkan, Cica son haftalarda döküldüler. 1-2 transferle bu takım toparlanirdi bu karar yönetimi de göndertir.
Her şeye rağmen sezon sonundaki tabloya göre karar verilmeli idi.

Geri
Üst Alt