- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.729
- 5.198
YD ile çalıştıktan sonra bir de Acun mu.. asfghhjkgjk
niye yapmasın hocayı gsli fln mı sanıyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YD ile çalıştıktan sonra bir de Acun mu.. asfghhjkgjk
Proje denen şey transfer kültürü. Bunun "proje" olarak isimlendirilmesi saçma bence. Bu transfer kültürünü taraftar zaten benimsedi.Neyi yükseltiyorsun ya adam gelmiş 60 yaşına. Üstüne bir de İspanyol , hem futbolcu hem hoca bu ligde başarılı olan tek İspanyol yok. Genç bir Alman hoca getirirsin olur , düzgün hoca getiremeyeceksen ve paran da yoksa kovamazsın Terim'i. Bir hafta öyle bir hafta böyle olmaz , yardımcı gelecek diye ismini çıkarttığı adamı hoca yapmış olması zaten kalleşliğinin göstergesi. Bu saatten sonra savunulacak yanı yok başkanın. Madem proje çöktü , sadece FT değil kendisi de defolup gidecek.
Sence saçma olabilir de bence değil. Taraftarın kültürü ne kadar benimsediğini maç sonrası futbolcu başlıklarına girerek görebilirsin btw. Bu sebeplerden dolayı yazdan beri Terim gitsin diyenlerle tartıştım zaten. Ne idüğü belirsiz bir hoca istemiyorum tuttuğum takımın başında. İyi hoca getirecek durumda değiliz dedik ta yaz başından beri. Fonseca hayali kuranlar oturup Torrent morrent izlesinler şimdi , Porzingis draftına ``Who the fuck is this Tingis Pingis`` diye söven Knicks taraftarı gibiyim şu an. Adamın geçmişini falan geç , Rijkaard-Neeskens'in başarısızlığını görmüşüm ben. Tek olayı Pep'e yardımcı olmak olan adamı mı kabulleneceğim ? Riekerink performansı alırsın maksimum.Proje denen şey transfer kültürü. Bunun "proje" olarak isimlendirilmesi saçma bence. Bu transfer kültürünü taraftar zaten benimsedi.
Hoca geliştirme olayının da yaşla alakası olmadığını düşünüyorum. Adamın geçmişi fena değil. Gelip burada makul ücretler almak şartıyla çalışıp istediklerini yapıp üst düzey hoca olma şansına erişebilir.
Gelen isim kim olursa olsun Terim'in yerine geliyor. Şu noktada başarılı addedilme yüzdesi düşük. Bu yüzden tazminatı ve ücreti yüksek bir isim devre arası hayal. Sene sonuna kadar idareten yerli bir isim olabilir miydi olabilirdi. Ama şahsen ben olmasını istemem. Kulübün anlayışı değişiyorken hoca seçiminde eski kafa kalmamalıyız.
Taraftar dediğimiz şey forumlardan ibaret değil bu arada. O insanların apayrı psikolojik sorunları var. Sayfalarca psikanaliz yapılır.Sence saçma olabilir de bence değil. Taraftarın kültürü ne kadar benimsediğini maç sonrası futbolcu başlıklarına girerek görebilirsin btw. Bu sebeplerden dolayı yazdan beri Terim gitsin diyenlerle tartıştım zaten. Ne idüğü belirsiz bir hoca istemiyorum tuttuğum takımın başında. İyi hoca getirecek durumda değiliz dedik ta yaz başından beri. Fonseca hayali kuranlar oturup Torrent morrent izlesinler şimdi , Porzingis draftına ``Who the fuck is this Tingis Pingis`` diye söven Knicks taraftarı gibiyim şu an. Adamın geçmişini falan geç , Rijkaard-Neeskens'in başarısızlığını görmüşüm ben. Tek olayı Pep'e yardımcı olmak olan adamı mı kabulleneceğim ? Riekerink performansı alırsın maksimum.
Taraftar forumdan ibaret değil tabi diğer platformlarda görüldüğü üzere buradan bile beter durumda. Memleketin insan kalitesi belli zaten. Bir de ikinci adam olmakla birinci adam olmak arasında çok fark var , önce burada anlaşalım. Pep teneke bağlanarak yollanırdı zaten zira Murat Bardakçı'nın hep söylediği gibi burası şarktır şark. Burada kendisini FT düşmanlığı sebebiyle ilerici addedenler zaten bu tarz adamları ilk asıp kesenler oluyorlar sen de yıllardır buradasın ben de. Kaldı ki İspanyol kafasının burada tutmadığı elli kere tescillendi. Bu lige bazı şeyler uymuyor işte , gerçekçi olmak gerekiyor.Taraftar dediğimiz şey forumlardan ibaret değil bu arada. O insanların apayrı psikolojik sorunları var. Sayfalarca psikanaliz yapılır.
Domenec'e gelince... Barça-Bayen-City gibi çalıştıkları her dönem başarılı olmuş bir ekibin 2. adamı nasıl kariyersiz ve ne idüğü belirsiz oluyor anlamıyorum. Neeskens'de değerli bir adamdı ama maya tutmadı. Bugün gelse belki de başarılı olur bilemeyiz. Bu iş biraz kumar. Guardiola gelse (ki Rijkaard geldiğinde o seviyelerde bir isim olarak geldi) 5 ay sonra teneke bağlanıp yollanabilir. Bu sebeple maddi esasları öncelik alarak bu kararı aldıklarını ve bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Genç takımı mental anlamda yönetme konusunda Terim'in sınıfta kaldığını ve beceremediğini de uzun süredir düşünmekteyim.
z kuşağı tam bir zeka torunlusuDenizli'de bir Galatasaray taraftarı, Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Ekli dosyayı görüntüle 146626
Td nöbeti mi açılsa
niye yapmasın hocayı gsli fln mı sanıyonuz
Ruh hastasi olmani her daim takdir etmisimdir recebimniye yapmasın hocayı gsli fln mı sanıyonuz
ben yazmadım @Danyal Artemis hesabıma gırıs yapıp yazmıs olabilirNeymis hoca ?
Tutmama durumu doğru. Ama yaş ortalaması düşük bir takımın bu tip bir adamın oyun anlayışına daha hızlı adapte olabileceğine inancım var benim.Taraftar forumdan ibaret değil tabi diğer platformlarda görüldüğü üzere buradan bile beter durumda. Memleketin insan kalitesi belli zaten. Bir de ikinci adam olmakla birinci adam olmak arasında çok fark var , önce burada anlaşalım. Pep teneke bağlanarak yollanırdı zaten zira Murat Bardakçı'nın hep söylediği gibi burası şarktır şark. Burada kendisini FT düşmanlığı sebebiyle ilerici addedenler zaten bu tarz adamları ilk asıp kesenler oluyorlar sen de yıllardır buradasın ben de. Kaldı ki İspanyol kafasının burada tutmadığı elli kere tescillendi. Bu lige bazı şeyler uymuyor işte , gerçekçi olmak gerekiyor.
E.A. da yazmış olabilirben yazmadım @Danyal Artemis hesabıma gırıs yapıp yazmıs olabilir
in aşağı @Umut ŞimşekDenizli'de bir Galatasaray taraftarı, Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Ekli dosyayı görüntüle 146626
Resmileşince Burak Elmas'ın konusuna gidip, gönderemez diyen herkesi tek tek banlayacağım.
Sonradan hiç alınmayın, gücenmeyin. Öyle kısa süre de olmayacak alacakları ceza.