Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kalabilirdimert cetinde gitti arkadaslar
jupp derwall'da var ama yazmaya ihtiyac duymadim.Gerets
Yerlerine fenerlileri getirir bu yönetimtemiz eller operasyonu. florya ve gs tv toptan yenilenmeli
Kereme alt lig oyuncusu transferlere vasat genç oyuncuya anaokulu mu burası yaşlıya bu yaşlı diyen başkası genç alınca bak millet nasıl buluyor diyen hepsi aynı kafa hocamKusura bakmayın vefasizsiniz. Vijdan yok kalplerinizde. Hoca gitti eyvallah ama şölene cevirdiginiz adam sizin bile belki Galatasarayli olmanızı sağlamıştır dolaylı yollardan. Rezilsiniz şu şenlik yapanlar... Şimdi sabaha kadar yazın kötü kelimelerinizi nankörler.
Kimin anasini seviyo burda heis?
Torrend denen ne olduğu belirsiz birinden medet umanda... Ben daha fazla yazmak istemiyorum yoksa kırıcı olmaya başlayacak bu iş. Yazık....Kereme alt lig oyuncusu transferlere vasat genç oyuncuya anaokulu mu burası yaşlıya bu yaşlı diyen başkası genç alınca bak millet nasıl buluyor diyen hepsi aynı kafa hocam
PsikolojikGalatasaray dusmanlari zevkten dort kose .Hoca ilk kovuldugunda o kadar kafaya takmamistim ama Dalga gecen sevimiszleri gordukce sinir oluyorum.
Gel bide soyle bakalimKereme alt lig oyuncusu transferlere vasat genç oyuncuya anaokulu mu burası yaşlıya bu yaşlı diyen başkası genç alınca bak millet nasıl buluyor diyen hepsi aynı kafa hocam
Fenerli dalga gecer Bjkli dalga gecer Galatasarayli biri neden Dalga gecer anlamiyorum.Yasayan efsanemiz bu adam.Son zamanlar kendisini begenmiyorsan yap yorumunu gec.Dogru tercihti Baskan dogrusunu yapti de gec nedir bu dalga gecmeler Deli gibi sevinmeler.Sanki Fatih Terim Galatasarayin dusmaniymis gibi davraniyorlar.Psikolojik
Bu adamlar gelmeden önce geçmişe değil geleceğe yatırım yapmalıyız dedi terim. Ffp yüzünden oyuncu satamadığımız için mecbur kalındı.Gel bide soyle bakalim
Muslera,babel,mariano,nagatomo,nzonzi,seri,lemina,feghouli,falcao kadrosuyla tecrubeyi tercih eden kisi
Cok gecmeden boey,nelson,marcao,berkan,cica,morutsn,mohamed,halil,kerem e yani genclere gecis yapiyor
Burda kafayi elestirdigin zihniyet sadece yaziyor
Ayni kafaya sahip olan ve destek ciktigin kisi ise bunlari milyonlarca euro olarak uygulayip yasatiyor
Bu tutarliliginin sebebi nedir aydinlatsana bizide
Benim yazdigim şey başka bir şey sizin yazdığınız farklı bir yorum .Gel bide soyle bakalim
Muslera,babel,mariano,nagatomo,nzonzi,seri,lemina,feghouli,falcao kadrosuyla tecrubeyi tercih eden kisi
Cok gecmeden boey,nelson,marcao,berkan,cica,morutsn,mohamed,halil,kerem e yani genclere gecis yapiyor
Burda kafayi elestirdigin zihniyet sadece yaziyor
Ayni kafaya sahip olan ve destek ciktigin kisi ise bunlari milyonlarca euro olarak uygulayip yasatiyor
Bu tutarliliginin sebebi nedir aydinlatsana bizide
fatih terim galatasaray'ın düşmanı gibi davranmasaydı bu tepkiler olmazdı.Fenerli dalga gecer Bjkli dalga gecer Galatasarayli biri neden Dalga gecer anlamiyorum.Yasayan efsanemiz bu adam.Son zamanlar kendisini begenmiyorsan yap yorumunu gec.Dogru tercihti Baskan dogrusunu yapti de gec nedir bu dalga gecmeler Deli gibi sevinmeler.Sanki Fatih Terim Galatasarayin dusmaniymis gibi davraniyorlar.