Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Florya'daki Personeli Kovdu

Ya yuruyun gidin ulan

Adam biat etmeyen taraftarlara onlar taraftarmi bilmiyorum diyen adam

Saygimi duyacakmisim

Kulupde kimsede enerji birakmadi

Biktik yildik resmen

Koylu kurnazi konusmalari
Salak sacma transferleri
Adam kayirmacalari

Hic unutmam babel bok gibi oynuyor
Birgun gol atti
Sirf bizlere inat olsun diye 20 dakika basin toplantisinda babeli ovdu taraftara bakin benim bi bildigim varmis siz ne anlarsiniz dedi

Benim bagim bu adama ve onun yandaslarina karsi bittigi gun o gundur

Nefret ettim nefret

Moderatörlere büyük kolay gelsin...

Kusra bakmayın iki haber takip etmek , bir şeyler konuşulur edilir diye konulara bakıyorumda iyice bezdirdiniz.

Gereksiz gerkinlik , hakaretler . Güya aynı takımın taraftarısınız.

Hiçbirinizin hiç bir lafıyla , tepkisiyle ne başkanda ne Fatih Terim'in hayatında ne de kulünün genel gidişatında bir şey değişmeyecek.

Az bir şey saygı göstermeyi öğrenin birbirinize. Sevmek zorunda değilsiniz...

Yapılamadı istenenler, klüp başarısız oldu ve yollar ayrıldı. Üzülen üzülür sevinen sevinir. Benim tepkim arkasından fütursuzca konuşanlara. Bak hemen yukarıya, biri bağırsaklar temizlendi demiş, bok yerine koymuş tabiri caizse. Bunu mu hak ediyor bu adam ? Buna sessiz mi kalinilmali ? tüm tepkim buna benim.
Ben kalkıp göbek atcak degilim 47 yaşına geldim 9.10 yaşından beri taraftarım kimler geldi kimler geçti burak elmas iyi yapamazsa işini oda gider bu işler böyle terimin gitmesi lazımdı artık olmuyodu

Bağırsakları temizlendi bugün kulübün.
Bu rezil ifadeyi TSK'nın içini boşaltanlar kullanmıştı. Yaptığı çağrışım kullanan kişiler açısından başarılı olmuş , yazık.

Başarılarını falan geçtim koca bir 90'lar neslini bu kulübe taraftar yapan adam böyle çirkin ifadeleri hak etmiyor.

Bu rezil ifadeyi TSK'nın içini boşaltanlar kullanmıştı. Yaptığı çağrışım kullanan kişiler açısından başarılı olmuş , yazık.

Başarılarını falan geçtim koca bir 90'lar neslini bu kulübe taraftar yapan adam böyle çirkin ifadeleri hak etmiyor.
Terim için değilde, floryadaki personel için kullanmıştım o ifadeyi. Terim'i hiç sevmesemde o ifadeyi ona kullanmam. Başlık florya yiyici teamden bahsediyor.

Hepsini gondermesi isabet olmus, Mert Cetin falan da gitmeli artik koklu bir temizlik lazim madem yeni proje yeni bir Galatasaray diyorsunuz o zaman kimse kalmamali orada.

Galatasaray dusmanlari zevkten dort kose .Hoca ilk kovuldugunda o kadar kafaya takmamistim ama Dalga gecen sevimiszleri gordukce sinir oluyorum.
Galatasaraylılar zevkten dört köşe. Düşmanlar sizlersiniz. Takım küme düşecek hala Allah kerim bilmem ne.

Hepsini gondermesi isabet olmus, Mert Cetin falan da gitmeli artik koklu bir temizlik lazim madem yeni proje yeni bir Galatasaray diyorsunuz o zaman kimse kalmamali orada.

anında hocanın yanına gitmesi ve videodaki halinden sonra kalması mümkün olmaz - kendisi bırakır muhtemelen

Temizlik sırası sanada gelecek Burak efendi. Vasıfsız damat.

Geri
Üst Alt