Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal olmuyosa, Eşref amca olsun.

Eşref Ranieri ile anlaşmıştı o yüzden kendisine soğuğum, futboldan anlamadığı belli.

Ünal Aysal: "Camianın önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve randevu verdim. Bu tarz sorunların devam etmemesi için sistemin detaylı analizini yapıyoruz. Hafta boyunca istişareler yapacağız." (Sabah)

Spor yasası geliyor düzgün yönetebilecek bir başkanın gelmesi şart popülist yaklaşım yapmayacak gerçekçi biri lazım yoksa paralı biri gelse başarısızlıklar üst üstte gelse kulüpten giderken cebinde 1 kuruş para kalmaz.

Supriz bir ismi bekliyorum,şok etkisi yaratabilecek birini🧜‍♂️

Aysal 2 nisana kadar belli olur gibi 👨‍💻

Sülo dedenin iddiası doğruysa eğer aday falan çıkmaz :D

Ulan bu Dursun denilen zat zorla kendini tekrar seçtirecek galiba.

Yağlı surat, Hümeyni’nin İrana döndüğü gibi dönüş planlıyor.

Seçilirse çok pis küfür ederim.

Edit: eski yazılanları yeni okudum, aday olmayacağı belirtilmiş. İnşallah doğrudur.

Son düzenleme:
Ünal Aysalin kızı ceyla aysal abla baskan 2011de aday oldugunda twitterda aktifti,twit atiyodu diye hatırlıyorum Galatasarayla ilgili.ona sorabiliriz adaylıği, bi arastiralim

Sağlam kadro kurmak, GSCimbom için özel loca, Fatih TERİM'i hoca olarak tekrar takımın başına getirmek ama transferleri kuracağım ekibimle yapmak olurdu. Boş vaat vermektense realiteden yanayım.

Terim’i getirip transferlerde hocayı yok saymak realiteden baya uzak kardeşim. O birliktelik mümkün değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt