Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.968
- 22.764
- 2.228
Abi şimdiden sert muhalefetle karşılaştın. Kolaylıklar dilerimBiz anlaşırız Hocamla. Gelin Aday olayım Başkan olayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şimdiden sert muhalefetle karşılaştın. Kolaylıklar dilerimBiz anlaşırız Hocamla. Gelin Aday olayım Başkan olayım.
Sarayla arası iyi, para versin diye Özbek Brothers’ı geri getirecekler. San Andreas fayı üstündeyiz; fay kırılırsa Galatasaray sallanır ama yıkılmaz diye bir şey olmaz, direkt yıkılır.
@Hasan Bekir demiştim sana renktaş, Apo DÖ’nün listesine atar kendini diye. Umarım sadece yönetici olur.
Sonunda aklın yolunu bulmuşsun üstadan itibariyle yigit sardinciyiz
İbrahim Özdemire oy veren 4 kişi kim
Sarayla arası iyi, para versin diye Özbek Brothers’ı geri getirecekler. San Andreas fayı üstündeyiz; fay kırılırsa Galatasaray sallanır ama yıkılmaz diye bir şey olmaz, direkt yıkılır.
@Hasan Bekir demiştim sana renktaş, Apo DÖ’nün listesine atar kendini diye. Umarım sadece yönetici olur.
Aysal ile camianın ileri gelenleri bu hafta bir çok kez görüşür. Asal istediği listeyi alır ve seçime o fraksiyonda tek girerse yani seçileceğine emin olursa girer yoksa girmez. Yani hem Aysal hem Özbek ikisi birden aday olmaz ikisinden biri olur yine ikisinden biri aday olduğunda Eşref aday olmaz çünkü listesindeki as adamlar zaten Aysal aday olursa onun listesine girecektir mesela.Ünal başkanım kararını ver ve aramıza dön artık. Dursun ve eşref birlikte aday olarak girerse de o aradan metin öztürk çıkar oylar ikiye bölündüğünden bunu hiç mi düşünmüyor bunlar yav. İki liseliyi aynı anda aday yaparak niye oy bölüyorsun hatta metinde liseli ise 3 e bölünüyor saçma sapan bir oy dağılımı olur bunu yapacaklarına adam gibi birleşip tek aday çıkartmaktan aciz misiniz anlamadım ki.
Eşi Bjk'li diye biliyorum Özbek'in.