Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal başkanım kararını ver ve aramıza dön artık. Dursun ve eşref birlikte aday olarak girerse de o aradan metin öztürk çıkar oylar ikiye bölündüğünden bunu hiç mi düşünmüyor bunlar yav. İki liseliyi aynı anda aday yaparak niye oy bölüyorsun hatta metinde liseli ise 3 e bölünüyor saçma sapan bir oy dağılımı olur bunu yapacaklarına adam gibi birleşip tek aday çıkartmaktan aciz misiniz anlamadım ki.

Yakup cinara inanmaktansa haluk yurekliye inanirim

Unal aysalla ilgili niye net bi haber yok?bahri havadir bile twit atabilir bu konuda. Herkes sus pus

Sarayla arası iyi, para versin diye Özbek Brothers’ı geri getirecekler. San Andreas fayı üstündeyiz; fay kırılırsa Galatasaray sallanır ama yıkılmaz diye bir şey olmaz, direkt yıkılır.

@Hasan Bekir demiştim sana renktaş, Apo DÖ’nün listesine atar kendini diye. Umarım sadece yönetici olur.

ayvayı yedik. dursunu tekrar başkan yapan bir güruhtan beklentim kalmadı şahsen.

Bu arada Hamamcıoğlu ve Öztürk’ün listesi yazın bile tartışılabilirdi, 10 günde daha kötü bir liste gelir. Çatı aday şart

Sarayla arası iyi, para versin diye Özbek Brothers’ı geri getirecekler. San Andreas fayı üstündeyiz; fay kırılırsa Galatasaray sallanır ama yıkılmaz diye bir şey olmaz, direkt yıkılır.

@Hasan Bekir demiştim sana renktaş, Apo DÖ’nün listesine atar kendini diye. Umarım sadece yönetici olur.

Evet demiştin. Ben Özbek Terim ile çalışmayı düşüneceği için olmaz diye düşünüyordum ama beklemek lazım bazı yerlerde de tam tersi Özbek'İn aday olmayacağı söyleniyor. Bu işin sonunda Aysal- Özbek'ten ikisinden birinin altında güçlü bir liste oluşturulmak isteniyor sanki ama sürpriz çıkarsa da şaşırmam.

Ünal başkanım kararını ver ve aramıza dön artık. Dursun ve eşref birlikte aday olarak girerse de o aradan metin öztürk çıkar oylar ikiye bölündüğünden bunu hiç mi düşünmüyor bunlar yav. İki liseliyi aynı anda aday yaparak niye oy bölüyorsun hatta metinde liseli ise 3 e bölünüyor saçma sapan bir oy dağılımı olur bunu yapacaklarına adam gibi birleşip tek aday çıkartmaktan aciz misiniz anlamadım ki.
Aysal ile camianın ileri gelenleri bu hafta bir çok kez görüşür. Asal istediği listeyi alır ve seçime o fraksiyonda tek girerse yani seçileceğine emin olursa girer yoksa girmez. Yani hem Aysal hem Özbek ikisi birden aday olmaz ikisinden biri olur yine ikisinden biri aday olduğunda Eşref aday olmaz çünkü listesindeki as adamlar zaten Aysal aday olursa onun listesine girecektir mesela.

Bu arada Özbek aday olursa ve listesinde Albayrak olursa yeni TD Okan Buruk olur yüksek ihtimal. Aysal aday olursa ise De Zerbi- Roger Schimidt veya bu kalibrede yabancı TD'ye gidecektir. En kötü Montella'ya gider.

Aysal bey naz etmeden başkanlığını açıklamalı 2-3 güne.Dursun ve tayfasına yedirecek kulübümüz yok bizim.

Ahmet Özdoğan space’te Aysal’ı işaret ediyor sanırım. Cuma gününden önce konuşmayalım dedi.
Dedikleri; Yeni yönetim 50 milyon dolardan aşağı gelmemeli, ilerde başkanlar çıkarabilecek bir yönetim ile konsensus sağlanmalı. Daha önceden tecrübeli birisi başkan olmalı. Başkan yöneticilerinin eline para için bakmamalı, eğer bakarsa yönetemez.

Aysal aday olursa 2 nisan oncesi ve sonrasi bu konuda hizli haberler bekliyorum.7 nisan civari listeyi verir gibi görünüyor

Sedat doğan ve cem kınay listede yer almali,mete ikiz ve cem uzanın oglu sinan uzan da tecrube icin girebilir listeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt