Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu demişse - ki emin değilim şu an ilk defa gördüm- doğruysa ama karaktersizin önde gideni bir adayımız var demektir.

kaynak

görüntülü röportaj vermis, dogrudur herhalde

iki başkanada Torrent soruluyor ediyorda anormal merak ediyorum

Adaylar 5 dakika bile torrent ile konuşmuş mu acaba ? dününcelerini almış mı - bi 1 saat kapsamlı değerlendirmesini dinlemiş mi?

öyle yaptılarsa konuşmaları doğru olur.

Gözümde Metin Öztürk tam bir dansöz

kaynak

görüntülü röportaj vermis, dogrudur herhalde

Vay arakadaş aynı oda - aynı yerleştirilmiş aslan portresi olan Ajans1905 te övüyordu Nuri Şahin'i ?? yok abi geç geç hem bu hem de Naizfoğlu beni işkillendiriyor.

Eşret bey kazansın önümüze bakalım. Bu adamda bu kadar rahatsa - bu kadar galatasaraylıysa destek olsaymış maddi anlamda bugüne kadar Burak Elmas'a her ay bok atacağına.

Türkiye denince akla ilk gelen şeylerden olan Galatasaray'ımızın başkan adaylarını ve onların birbirinden kıymetli açıklamalarını gördükçe şu vaziyete bürünmeden edemiyorum

1650974184750.png

Ne yapacağını bilmeyen adayımız kendi kaynaklarımız, verim, cart curt diyor işte. Diagne, Falcao örneği falan veriyor. Hamamcıoğlu kendisini desteleyen DÖ ve Aysal'ın hatalı transferlerine de değinse keşke. Kendisi hatalı transfer yapmamayı vaat ediyor anladığım. Yazdım bunu bir kenara. Kötünün iyisi ama öyle demekte anlamsız. Kim aday olacaksa 2 sene altımızdaki dinamiti patlatmadan eğlense bari. Bu dönem Riva, Mecidiyeköy, Florya satıp yine de borç kapatamayacak bir potansiyel gibi geliyor.

M.Öztürk'ün son açıklamaları ışığında daha fazla yazmaya gerek duymuyorum. Değinmeye gerek yok.

forumda katılım çok düşük ankete

Metin Öztürk'e baktığımda tek bir noktaya kitleniyorum ve 10 saniyeden fazla bakamıyorum.

Alt çene sıra dışlerienin altında çukur gibi bir nokta var dişetinde- bir kere gördüm ,otomatik oraya kitleniyor gözüm

Oyumu Eşref Hamamcıoğlu'na verdim.

Metin Öztürk'e baktığımda tek bir noktaya kitleniyorum ve 10 saniyeden fazla bakamıyorum.

Alt çene sıra dışlerienin altında çukur gibi bir nokta var dişetinde- bir kere gördüm ,otomatik oraya kitleniyor gözüm
Sen bir sapıksın! :o

belirtmeden geçemeyeceğim - Burak Elması bombalarken ah vah eşref başkanım diyenler doluydu

ikiside boktan aday denmeye kadar geldi.

peşin fikirli olunmaması, fevri konuşulmaması gerektiğinin kanıtı gibi bizim özelimizde bence.

@Doruk Ata TANRIVERDİ nin postu doğruydu - MÖ övdü spekülasyon yarattı aday haliyle, laf attı öyle olunmuyor diyerek futbol dehasıyla aday haliyle kapı kapattı.

Eşref Bey'in kazanması %75 lerdedir artık - oy oranı önemli benim gözümde. M.Ö 'nün kazanması kara bulutlara sebep verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt