- 31 Ağustos 2021
- 54.035
- 39.413
- 2.228
bunu demişse - ki emin değilim şu an ilk defa gördüm- doğruysa ama karaktersizin önde gideni bir adayımız var demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu demişse - ki emin değilim şu an ilk defa gördüm- doğruysa ama karaktersizin önde gideni bir adayımız var demektir.
kaynak
![]()
Son Dakika: Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ten Nuri Şahin açıklaması! Bizi kullandı
Galatasaray'da başkan adaylarından Metin Öztürk, Spor Arena'ya verdiği özel röportajda sarı kırmızılı kulübün gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda...www.hurriyet.com.tr
görüntülü röportaj vermis, dogrudur herhalde
Ben de böyle boş boş uzaklara bakıyorumTürkiye denince akla ilk gelen şeylerden olan Galatasaray'ımızın başkan adaylarını ve onların birbirinden kıymetli açıklamalarını gördükçe şu vaziyete bürünmeden edemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 156983
Aaaa skandal!eşref bey'e verdim
30 Nisan'da genel kurul üyelerinin yapacağı gibi bizimkiler de erkenden bayram tatiline gittiler sanırımforumda katılım çok düşük ankete
Sen bir sapıksın!Metin Öztürk'e baktığımda tek bir noktaya kitleniyorum ve 10 saniyeden fazla bakamıyorum.
Alt çene sıra dışlerienin altında çukur gibi bir nokta var dişetinde- bir kere gördüm ,otomatik oraya kitleniyor gözüm
Sen bir sapıksın!![]()
Benzer dikkat bende de var. detaylara çok önem veririm.hastalığım var , en salak detayları görüyorum (meslekte mimar - göz böyle ufak detay arar oluyor maalesef) . Gurur duymuyorum bahse geçen detayı paylaştığım için.