Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir şey yapmadıki o. Zaten geçiciydi.
Espiri ile yaklaştım ama ben yaşla ilgili sorun görmüyorum.

hatta kendi işlerini devretmiş , hayatta stresi azalmış ve günlük vaktini rahatça kulübe harcayabilecek adamların başkan olması lazım.

Ankete bakılırsa Ünal Başkanım sandıkta koymuş gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu liste böylece aday olsa Aysal olsun derdim. Ama tahminim Öztürk, Hamamcıoğlu, ve Albayrak aday olacaktır bunlardan. Beklemediğimiz bir iki aday daha buna eklenebilir.

Ne kadar en azindan 1 sene kalmayi hakettigini dusunsem de yakinda Torrent'in ayrilacagini dusunuyorum. Bu durumda soyle bir senaryo bizim icin harika olur.

Baskan: Unal Aysal
Danisman: Luis Campos
Td: Roger Schmidt

Tabi bu 3 isimden 1'inin olmasi bile surpriz olur orasi ayri.

Maalesef hem maddi gücü olan hem de siyasi ilişkileri iyi olan bir başkan gerekiyor Türkiye şartlarında. Yoksa TFF, hakemler tarafından hakların kolayca gasp ediliyor. Keşke herşey sportif proje ve vizyona bağlı olsa ama olmuyor. Takımın hakkını yedirmeyecek güce ve ilişkilere sahip bir başkan gerekiyor.

Ünal Aysal kesinlikle olmamalı bize kriz ortamını yönetebilecek bir başkan lazım, Ünal Aysal döneminde kur problemi yoktu. Bu adam kendi şirketlerini batırdı bizi mi çıkaracak? Çok tehlikeli

Hala Ünal Aysal diyorlar yemin ederim bu taraftar akıllanmaz. 2 yıl iyi olup 20 yıl ödersin. Ama hep o 2 yıl hatırlanır .

Şu forumdaki anket gibi twitterda laf dolanırsa Aysal "sahipsiz bırakmak olmaz " demeci altında gelebilir ve 1 aydır çıkan röpörtajlarda net şekilde reddetmiyor durumları.

Dursun Özbek uzak dursun lütfen. yani daha önce yapmışlardan Aysal

hiç olmamışlardan Hamamcıoğlu heralde akla yatan. Çokta anlamam kimin ne vasfı var kadrolarda.
8 yıldır nerdeydi Aysal

8 yıldır nerdeydi Aysal
o kadar basit bakamıyorum admirim, sonuçta her dönem aday olan insanlar çıktı. önümüzdeki seçimde de eğer aday(lar) varsa ve nispeten bu işi becerebilir kadroları var izlenimi verirse gene aday olmayabilir.

hiç kimseden tatmin olmazsa, bu adamlar dahada beter edecek derse aday olabilir görüşündeyim.

o kadar basit bakamıyorum admirim, sonuçta her dönem aday olan insanlar çıktı. önümüzdeki seçimde de eğer aday(lar) varsa ve nispeten bu işi becerebilir kadroları var izlenimi verirse gene aday olmayabilir.

hiç kimseden tatmin olmazsa, bu adamlar dahada beter edecek derse aday olabilir görüşündeyim.
Yıllarca baskete sponsr olucam dedi oldu mu hayır

Yine aday falan olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt