- 18 Mayıs 2011
- 49.893
- 52.893
- 4.398
Hey oley İbrahim Özdemir @Mehmet Mehmetoglu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey oley İbrahim Özdemir @Mehmet Mehmetoglu
Espiri ile yaklaştım ama ben yaşla ilgili sorun görmüyorum.Hiç bir şey yapmadıki o. Zaten geçiciydi.
Bu kısmı kimse düşünmedi ama Şardan başkan adayı olmasa Albayrak ben aday olmak istiyordum diye direk dile getirmişti.Abdurrahim Albayrak
![]()
8 yıldır nerdeydi AysalŞu forumdaki anket gibi twitterda laf dolanırsa Aysal "sahipsiz bırakmak olmaz " demeci altında gelebilir ve 1 aydır çıkan röpörtajlarda net şekilde reddetmiyor durumları.
Dursun Özbek uzak dursun lütfen. yani daha önce yapmışlardan Aysal
hiç olmamışlardan Hamamcıoğlu heralde akla yatan. Çokta anlamam kimin ne vasfı var kadrolarda.
o kadar basit bakamıyorum admirim, sonuçta her dönem aday olan insanlar çıktı. önümüzdeki seçimde de eğer aday(lar) varsa ve nispeten bu işi becerebilir kadroları var izlenimi verirse gene aday olmayabilir.8 yıldır nerdeydi Aysal
Yıllarca baskete sponsr olucam dedi oldu mu hayıro kadar basit bakamıyorum admirim, sonuçta her dönem aday olan insanlar çıktı. önümüzdeki seçimde de eğer aday(lar) varsa ve nispeten bu işi becerebilir kadroları var izlenimi verirse gene aday olmayabilir.
hiç kimseden tatmin olmazsa, bu adamlar dahada beter edecek derse aday olabilir görüşündeyim.