Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatten sonra hiçbir başkan proje, gençleşme peşinde koşmaz. sezon başı adı geçen ghezzal gibi herifleri transfer ederler 3-4 milyondan. bu sezon oyuncu satışları gerçekleşirse para böyle geri dönüşsüz oyunculara gider. belki bir, belki iki sezon şampiyonluk görürüz ama kulüp daha da iflah olmaz.
Genc takim kurmak çok zor degil, zor olan o genc takimi yetenekli genclerden kurmak. Cicaldau gibilerine 6 milyon Euro bonservis ücreti vermektense takımda bir iki tane Ghezzal tarzı oyuncuda olmalı. Sadece genc oyunculardan olusan bir takimin basarili olma şansı çok degil; Barcelona ve Ajax gibi super yetenekli genclerden olusan takımların kadrolarında bile tecrübeli oyuncular bulunuyor. Yetenekli genclerden ve pili bitmemiş tecrübeli oyunculardan bir kadro kurmak en mantiklisi.

bu saatten sonra hiçbir başkan proje, gençleşme peşinde koşmaz. sezon başı adı geçen ghezzal gibi herifleri transfer ederler 3-4 milyondan. bu sezon oyuncu satışları gerçekleşirse para böyle geri dönüşsüz oyunculara gider. belki bir, belki iki sezon şampiyonluk görürüz ama kulüp daha da iflah olmaz.
Sanmam öyle bi yoka girileceğini. BB anlaşması eli kolu bağlıyor, dönüşü olacak topçu almadan kimse 1 seneden fazla dayanamaz. Artık öyle maaşlar bitti. He belki seçim kozu olarak 1-2 yıldız sözü verilir ama artık kadroların %70-80 oranında max 26 yaş topçulardan kurulacağını düşünüyorum

Adamla dalga geçtiler ama o zamandan tehlikeyi söylemişti

Terim isminin arkasına saklanıp başkanlığı almaya çalışıyorlar demişti

Sonuçta haklı çıktı

Bende aynısını savunuyorum

Terim'in ismi başkan seçilip seçilmeme noktasına etki etmemeli
Ayni kafa yapısı dursunu destekliyor şimdi,ahmet ocakliyla bilmem ne

Ben de onu diyorum tasin altina elini sokmuyorsa Galatasarayliliktan bahsetmesin
Yıllardır Galatasaray başkanlık makamına en çok yakıştırdığım isimdir kendisi, yanlış anlaşılmasın. Ancak özel/iş hayatına mahsus çekinceleri mi var, yoksa kendisine güveni mi yoktur, bilemem? Hele Fatih Terim gibi geçinmesi zor, transfer oburu, 'şark kurnazı' bir futbol adamını dizginlemek için tam aranan kan olduğu kanaatindeyim...

Arzuladığım senaryo gerçekleşse, muhtemelen onunla da papaz olurdu muhterem Hocamız; belirtmesem olmazdı!..

İstemiyor adam, çok defa teklif edildi. Zorla mı başkan yapacaksın yaw?!..
Ahmet Nur Cebi, Fikret Orman'in arkasinda hep 2.adamdi. Sonra aday oldu ve 1.adam oldu.

Ali Dürüst hic bir zaman ön planda olmayi sevmedigi icin aday olacagini sanmam. Profil olarak da fazla kibar kalabilir.

Diğer seçeneği işaretledim.
İlk önce burak elması ibra edenlerden hayır gelmez.Bu yüzden aysalmış,polatmış bunlardan hiçbir halt olmaz.İbra etmeselerde olmaz zaten.Bunların alayı reklamcı.
Diğer isimlerinde potansiyelli olduğunu düşünmüyorum.Hani burak elmasdan farkı yok bunların diyeceğim ama gerçekten burak elmas kadar kötü olabileceklerini düşünmüyorum.En kötü şu takımın haklarını koruma ihtimalleri var vede her halde göstere göstere yalan atmazlar.

Benim bir taraftar olarak önerim her anlamda güçlü bir ismin altında kuvvetli bir yönetim oluşturmak.Bir kereliğine şu kötü dönemde bu tek liste yapılmalıdır.Çok zorda olacağını sanmam.Birazcık Galatasarayı düşünen adam bunu yapar.

Ama malesef medyada ismi çıkanlara baktığımda genel havaya baktığımda ne bu isimlerden nede bu genel kurul üyelerinden böyle bir oluşum çıkmaz.İnşallah yanılırımda böyle bir oluşum çıkar.

Galatasaraya gerçek anlamda aşık ve bağlı her adamında bu düşüncede olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Taraftarın desteğiyle başkan olan zat'ı muhteremi gördük. Taraftar tribünde olmalı gerisine karismamali

dursun resmen oy almış yaw

kafalar güzel ..

Genc takim kurmak çok zor degil, zor olan o genc takimi yetenekli genclerden kurmak. Cicaldau gibilerine 6 milyon Euro bonservis ücreti vermektense takımda bir iki tane Ghezzal tarzı oyuncuda olmalı. Sadece genc oyunculardan olusan bir takimin basarili olma şansı çok degil; Barcelona ve Ajax gibi super yetenekli genclerden olusan takımların kadrolarında bile tecrübeli oyuncular bulunuyor. Yetenekli genclerden ve pili bitmemiş tecrübeli oyunculardan bir kadro kurmak en mantiklisi.
doğruluk payın var ama ama tecrübeli oyuncunun oynama garantisi yok gençlerden çok daha riskli transferdir. son kontratını yüksekten kapmaya çalışan, hedefsiz topçulardır. bunların iş ahlakı olanını, kendine bakanını cuzi maaşlarla getirmek çok zor. atıyorum bundan sonra yayın gelirinden 15 milyon euro para gelse 3 milyon euro'yu bir topçuya bağlayamazsın. benim tecrübeli oyuncuyla gençleri harmanlamaktan anladığım, misal 1-1.5 milyon'a oynayacak van aanholt'tur, musleradır.

cicaldau transferi başlı başına bir vaka zaten. 23-24 yaşında romanya'dan çıkmamış bir topçuya 7 milyon euro bağlamak bize mahsus bir şeydi. gençlerden bir şekilde paranı çıkartırsın.

Bu saatten sonra çok adaylı bir seçimin bizi doğru yola götüreceğinden şüpheliyim. 2 bilemedin max 3 aday çıkmalı. Metin Öztürk zaten adaylığını açıkladı. Eşref Bey'in de ya adaylığını koyacağını ya da biriyle (Ünal Aysal ya da seçimi garantileyeceği biri) koalisyona gideceğini düşünüyorum. Buna ek olarak da Abdürrahim ya kendi girer ya da Dursun'u gazlar.

Erden Timur gibi bir cevher varken hepsi bos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt