Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğruluk payın var ama ama tecrübeli oyuncunun oynama garantisi yok gençlerden çok daha riskli transferdir. son kontratını yüksekten kapmaya çalışan, hedefsiz topçulardır. bunların iş ahlakı olanını, kendine bakanını cuzi maaşlarla getirmek çok zor. atıyorum bundan sonra yayın gelirinden 15 milyon euro para gelse 3 milyon euro'yu bir topçuya bağlayamazsın. benim tecrübeli oyuncuyla gençleri harmanlamaktan anladığım, misal 1-1.5 milyon'a oynayacak van aanholt'tur, musleradır.

cicaldau transferi başlı başına bir vaka zaten. 23-24 yaşında romanya'dan çıkmamış bir topçuya 7 milyon euro bağlamak bize mahsus bir şeydi. gençlerden bir şekilde paranı çıkartırsın.
Sneijder benzeri özel yeteneklere sahip bir oyuncu olmadıgı surece 3 4 milyon euro bencede tek oyuncuya bağlanmamalı. Ama takımdaki bulunmasi gereken tecrübeli oyuncu tarzı bence Van Aanholt'da degil. Liderlik özelliğine sahip tecrübeli bir stoper olabilir yada bir orta saha, veya Elmander gibi bir forvet.

Fatih Altaylı Dursun Özbek'in aday olmayacağını söyledi. Ünal Aysal'ın da aday olmayacağını düşünüyorum. Şirketlerinin iflas ve icra haberlerinin gölgesinde aday olmamalı zaten. Bildiğim kadarıyla düzlüğe çıkmak için bazı yeni yatırım adımları attı. İş hayatındaki eski itibarına dönükten sonra aday olması daha iyi olur.
Muhtemelen yeni başkan da Eşref Hamamcıoğlu olur.

Herhangi bir başkan hakkında daha yorum yapmamaya karar verdim kim seçilirse seçilsin destek veririm sadece tek dileğim 4-5 adaylı bir başkanlık yerine 2011'deki gibi birleşmeli bir aday görürüz diye umut ediyorum. Aksi durumda bu camiaya da gene bölünmelere neden olacaktır tek çare tek aday çıkarmaktır ister Dursun olsun ister Albayrak olsun ister Ünal Aysal olsun ister Eşref olsun kim olursa olsun sadece başkanlık kadar iletişim konusunda güçlü bir ekibi olsun, bu kulübün hakkını yedirmesin...

Albayrak başkan Fatih terim teknik direktör olursa şaşırmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünal Aysal´in aday olmasinin tek olumlu yönü balonunun patlamasi icin iyi bir firsat olmasidir... 2014 yilinda Galatasaray´i en zor aninda yari yolda birakip giden adama hala burada 110 oyun cikmasi ilginc.

başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında bir kuzu olan aslanlar ordusunu daima yener . Büyük başkan Ünal Aysal

Ben basit bir taraftarim. Sportif basariya bakarim. Eurolar Dollarlar beni ilgilendirmez. Biz basariya alisik bir camiayiz. Gereken yapilmali ve tekrar alisik oldugumuz yerlere dönmeliyiz. Öyle 4-5 senelik proje baslatip yarim Sene sonra projeyi iptal etmek bize hiç birsey kazandirmadi. Ülkede sabir yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt