Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
"Kim aday olmamali ?" sorusunun kaybedeni olabilir, belki ?.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlanda'dan topçu getircem dersen oyum seninBiz anlaşırız Hocamla. Gelin Aday olayım Başkan olayım.
dursun özbekBahsedilen kisiler kimler?
10 değil, 8 Nisan 17.00'a kadar listelerin verilmesi lazımmış.Başkanlık için son başvuru tarihi 10 Nisan mıydı? 10 gün kalmış. Bu 10 gün içerisinde adaylar netleşince kimin başkan olacağı tahminini yaparız. Daha adaylar bile belli değil. Bana kalırsa çok öyle 4-5 adaylı bir seçim iyi olmaz, en fazla 2 aday çıkartmalıyız. Diğer tüm ağır abiler tek bir başkan etrafında toplanıp birleşmeliler. Yoksa yine ortalık karışır, bölünmeler başlar. Seçilen başkana muhalefet kesim yine köstek olmaya devam eder. İyi düşünülüp uygulanması gereken bir proje, kulübümüzün kurtuluşu buna bağlı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Gökhan Dinç TGRT'te de programda Galatasaray'da hazırlanan bir liste var 10 kişi bunlar listeye giren hepsi 2-3 milyon dolar ortaya koyacak ve bunların üstüne bir başkan bakılıyor dedi. Ben dediklerine pek inanamadım ama eğer öyle bir şey varsa o başkan Cemal Özgörkey olabilir ve başkanda 5-6 milyon dolar koyar böylece bu ödemeler rahatlıkla yapılır ki Cemal Özgörkey'in serveti 500-700 milyon dolar deniyor.
Başkan ihtimali yok sanırım kendisinin henüz belirlenen üyelik süresini doldurmamıştır. Keşke bir listede olsa o ayrı aynı şey Erden Timur içinde geçerli.
Yok benim direk kişisel servetini duyar duymaz aklıma bu geldiBaşkan ihtimali yok sanırım kendisinin henüz belirlenen üyelik süresini doldurmamıştır. Keşke bir listede olsa o ayrı aynı şey Erden Timur içinde geçerli.
Cemal Özgörkey'İn twitter'da yazmıyorlar ya araştırırken 2017'den falan bir haberde gördüm liste yapmışlar TR'nin en zengin 100 ailesi-kişisi diye sanırım orada 90 yada 95.sıradaydı.Yok benim direk kişisel servetini duyar duymaz aklıma bu geldi![]()
Zengin Galatasaraylılar'ın adaylığa el atması gerek..Cemal Özgörkey'İn twitter'da yazmıyorlar ya araştırırken 2017'den falan bir haberde gördüm liste yapmışlar TR'nin en zengin 100 ailesi-kişisi diye sanırım orada 90 yada 95.sıradaydı.