Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal baskan belliki sosyal medyaya bakiyor.baskanim seni cok seviyoruz, hatalarinla beraber seviyoruz,birlikte hep beraber yeni basarilara ulasmak tek arzumuz

Ali Dürüst neden hiç konuşulmuyor. Aysal döneminde maçlardan sonra o konuşurdu çoğu zaman ve o zamandan beri öyle etkili ve düzgün konuşan bir adam görmedim. TFF işlerinden dolayı mı sevilmiyor peki

Başkanlık için son başvuru tarihi 10 Nisan mıydı? 10 gün kalmış. Bu 10 gün içerisinde adaylar netleşince kimin başkan olacağı tahminini yaparız. Daha adaylar bile belli değil. Bana kalırsa çok öyle 4-5 adaylı bir seçim iyi olmaz, en fazla 2 aday çıkartmalıyız. Diğer tüm ağır abiler tek bir başkan etrafında toplanıp birleşmeliler. Yoksa yine ortalık karışır, bölünmeler başlar. Seçilen başkana muhalefet kesim yine köstek olmaya devam eder. İyi düşünülüp uygulanması gereken bir proje, kulübümüzün kurtuluşu buna bağlı.

galatasaray kongresinde tartışma büyük oranda sportif başarılar üzerinden yürümüyor

hatta eskisi kadar mali ve temsil başarısı üzerinden de yürümüyor anladığım kadarıyla

bunlar etkili ama asıl bölünme üzerine lu programı izlemenizi öneririm

aslında lise alaylı ayrışmasının büyüklüğünü net görebiliyorsunuz @Melih Sönmez @Emrah Duvar

Başkanlık için son başvuru tarihi 10 Nisan mıydı? 10 gün kalmış. Bu 10 gün içerisinde adaylar netleşince kimin başkan olacağı tahminini yaparız. Daha adaylar bile belli değil. Bana kalırsa çok öyle 4-5 adaylı bir seçim iyi olmaz, en fazla 2 aday çıkartmalıyız. Diğer tüm ağır abiler tek bir başkan etrafında toplanıp birleşmeliler. Yoksa yine ortalık karışır, bölünmeler başlar. Seçilen başkana muhalefet kesim yine köstek olmaya devam eder. İyi düşünülüp uygulanması gereken bir proje, kulübümüzün kurtuluşu buna bağlı.
10 değil, 8 Nisan 17.00'a kadar listelerin verilmesi lazımmış.

aysal korkagin teki. gündem yapmak icin har vurup harman savuruyor atip tutuyor, yok gerek duyulursa bu göreve geliriz yardim ederiz carti curtu, is ciddiyete binince, yok aday olmayi düsünmüyorum. bikerede adam gibi sözünüzde durun be.
adnan öztürk konusunuda hatirliyoruz, mali su bu yok strateji buldum, secim zamaninda aday olmicam. yok ya!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aklım almıyor ya - camianın içinde olanlar blir bu kararın çıkacağını heralde bizden çok çok daha iyi tespitleri vardır.

Fakat buna rağmen hazırlık vs yapmamışlar ise komiğime gidiyor - Dursun Özbek konusundaki aynı yorumu yazmış gibi oluyorumda.

Eli taşın altına koyma zamanı gelince nerede ibrasızlığa/seçim olmasına oy verenler? 1 tane çıktı hemen diye diğerleri "E tamam madem var hiç strese gerek yok" mu diyorlar.

Adaylığını net açıklayan ve hemen açıklayan Metin Öztürk'te umarım "e artık şu koltuğa bir oturayım ne zamandır uğraşıyorum" kafasında yapmıyordur umarım bunu.

eşref başkan dışında 6 aydan fazla kimse kalamaz bu klüpte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün Gökhan Dinç TGRT'te de programda Galatasaray'da hazırlanan bir liste var 10 kişi bunlar listeye giren hepsi 2-3 milyon dolar ortaya koyacak ve bunların üstüne bir başkan bakılıyor dedi. Ben dediklerine pek inanamadım ama eğer öyle bir şey varsa o başkan Cemal Özgörkey olabilir ve başkanda 5-6 milyon dolar koyar böylece bu ödemeler rahatlıkla yapılır ki Cemal Özgörkey'in serveti 500-700 milyon dolar deniyor.

Dün Gökhan Dinç TGRT'te de programda Galatasaray'da hazırlanan bir liste var 10 kişi bunlar listeye giren hepsi 2-3 milyon dolar ortaya koyacak ve bunların üstüne bir başkan bakılıyor dedi. Ben dediklerine pek inanamadım ama eğer öyle bir şey varsa o başkan Cemal Özgörkey olabilir ve başkanda 5-6 milyon dolar koyar böylece bu ödemeler rahatlıkla yapılır ki Cemal Özgörkey'in serveti 500-700 milyon dolar deniyor.
:D
60d57f5c4e3fe003d82c03d8.jpg

Cemal Özgörkey'İn twitter'da yazmıyorlar ya araştırırken 2017'den falan bir haberde gördüm liste yapmışlar TR'nin en zengin 100 ailesi-kişisi diye sanırım orada 90 yada 95.sıradaydı.
Zengin Galatasaraylılar'ın adaylığa el atması gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt