Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zengin Galatasaraylılar'ın adaylığa el atması gerek..
Gökhan Dİnç'in haberi bu anlamda çok güzel sanki el atmışlar gibi ama inandırıcılığı hiç yok. Paralarını koysalar bile BB'ye borç bitmeden geri alamıyorlar bir nevi hibe gibi bir şey oluyor o zaman bizim kulüpte böyle bir şeyi hiç hatırlamıyorum ben.

Son düzenleme:
Cemal özgörkey en son Hamamcioglu’nun listesindeydi

Pek inandirici gelmedi bu haber

Dursun nedir ya. Aziz Yıldırım'ı bile Dursun'a tercih ederim.

Hamamci esref aday olsun mevzu kapansın.

8 Nisan gün sonuna kadar adayların listelerini bildirmeleri gerekiyormuş.

1 hafta içinde kimlerin aday olduğu ortaya çıkar. Şimdi herkes istemem yan cebime koy kıvamında.

Artık bir yönetimi seçimi kazanıp başarılı/başarısız olduğunu görmeden desteklemem kolay kolay. Sadece Dursun Özbek ismine karşı önyargılıyım müthiş bir hata olur onun dönemi kadar sinir olduğum bir dönem yoktu. Cemal Özgörkey veya Hakan Üstünberk filan isimler çok umrumda değil de artık gerçekten camianın birlik olup desteklediği bir aday lazım

kim gelirse gelsin bu Borç inmeyecek ve döngü hep devam edecek...gelmeden önce hep aynı hikâyeleri dinleyip duracaz...şunu böyle yapacaz bunu böyle yapacaz, altyapıya önem verecez falan fıstık..sonrada geldimi bir önceki yönetim şöyleydi bir önceki yönetim böyle yaptı ve sonrada yeniden Fatih Terim dönemi...iki üç maç şen şakrak sonra Fatih Terim TFF ataşmaları 10 maç ceza ardından ocak transfer dönemi ve bir ton yeni transfer istemesi..onuda yapmadılarmı suç yeniden Başkana atılmaya başlanır...Fatih Terimde Başkanla yeniden arası bozulur ve yeni enkaz bırakır gider...DEJA-VU...

bu kulüp Satılmadığı müddetçe ne bu Borçlardan kurtuluruz nede bu Fatih Terim döngüsünden....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Gökhan Dinç TGRT'te de programda Galatasaray'da hazırlanan bir liste var 10 kişi bunlar listeye giren hepsi 2-3 milyon dolar ortaya koyacak ve bunların üstüne bir başkan bakılıyor dedi. Ben dediklerine pek inanamadım ama eğer öyle bir şey varsa o başkan Cemal Özgörkey olabilir ve başkanda 5-6 milyon dolar koyar böylece bu ödemeler rahatlıkla yapılır ki Cemal Özgörkey'in serveti 500-700 milyon dolar deniyor.
Aynen, ben de bunu yazmaya girmistim.
380 milyon lira BB odemesi var. Yani bu tek zenginle olacak birsey degil. Zaten para veren 7 sene alamiyor.
Bize en az 5 kisi lazim ama onlar da 2 - 3 milyon euro arasi yardim etmeli.
Dursun Ozbek, Baskan olsa da mutlaka iyi yonetimi lazim. Tek adamlik olma zamani degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt