Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası şu an açıklayan 1 aday var - Eşrefte aday olsa son seçimde yer aldığı için Maksimum +1 i daha olmalı gene 4 tane falan aday çıkmamalı - ne kadar oy bütünlüğü o kadar iyi.

He haber doğru çıkarsa Ünal Aysal hakikaten yaşına rağmen (ki bence dert değil yaş olayı o kadar - adam forvet olmayacak yönetecek) Dursun ihtimali 0lanır - kazanamayacağını anlar çünkü ve Ünal Aysal ceketini koysa oraya kazanır karşısına kim aday olursa.

Fakat %51 aday olmaz diye bakıyorum, hazırda güvendiği aday ve kadrosu varsa çıkacağını sanmam.

Haftasonuna kadar bence adaylar kesinleşmeli ve açıklamalılar - çok vakit olmaması handikap fakat seçilince her daim kadro yenilemesi yapabilirler güvenoyu alarak - o kısmını dert etmiyorum.

gel aysalla tamamla planlamayi hocam :asd: unal aysal genc oyuncularin yanina ujfalusi,melo ve sneijder gibi liderler lazim,oyle planlama olmaz demis😁

bu planli biseydi bence,özgür savas özüdogru onceki secimde metin ozturku desteklemis sanirim.aysalin aday listesinde olabilir

baya tepki aldı deniyordu bugün haberlerde neden mayısa ayarlanmadı bu iş diye ama bir yandan ne kadar erken o kadar iyi diye bakıyorum

Erken olması çok daha iyidir bence de. Sanki iki hafta ertelesek Elon Musk'ı başkan yapacaklarmış gibi havalara giriyorlar. Hem amatör branşlara da futbola da daha rahat yatırım yapma şansımız olur. Mayıs ortası seçimlerinde mesela voleybola yatırım yapamıyorduk çünkü voleybolda transfer dönemleri bir garip. Geçmiş yönetime kalıyordu her şey. Mesela şu andaki voleybol planlamasını Mustafa Cengiz yönetimi yaptı diye biliyorum ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumdaki bazı 'naif' arkadaşlarımızın hayal ettiği Aysal-Terim ittifakından daha kötü bir senaryo düşünemiyorum!..Yok yani olmuyor; olumlu/olumsuz hayaller de bir yere kadar!..

Çok az sayıda bu görevi düzgün yapabilecek isim var adaylar arasında.

1- Ünal Aysal ->Son dönem ekonomik olarak felaketti ama karizması duruşu sağlam bir lider.Aday olması için seçilmesi %100 garanti olmalı.
2- Eşref Hamamcıoğlu ->Futboldan pek anlamıyor, listesi çok güçlü olmaz gibi ama belli bir duruşu var.
3- Metin Öztürk->Burak Elmas'ın bir benzeri olabilir korkusu var,maddi olarak daha güçlü bir yönetim yinede elmasa göre.
4- Dursun Özbek->Gireceğini sanmıyorum tekrar kaybetmeyi göze alamaz.

Bunların haricinde ciddi bir aday gözükmüyor maalesef.

Erken olması çok daha iyidir bence de. Sanki iki hafta ertelesek Elon Musk'ı başkan yapacaklarmış gibi havalara giriyorlar. Hem amatör branşlara da futbola da daha rahat yatırım yapma şansımız olur. Mayıs ortası seçimlerinde mesela voleybola yatırım yapamıyorduk çünkü voleybolda transfer dönemleri bir garip. Geçmiş yönetime kalıyordu her şey. Mesela şu andaki voleybol planlamasını Mustafa Cengiz yönetimi yaptı diye biliyorum ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bana göre de öyle. yani yönetim ne kadar erken gelip neyin ne halde olduğunu tespit ederse ona göre daha çabuk yol haritası çizecektir ki bu ekonomiden başlıyor - bütçe kabul edilmemişti ibrasızlıkla birlikte , ona göre sunmaları kabul görmeleri lazım vs bunlar ne kadar çabuk o kadar iyi. Zaten yaz trasnferine hazırlıkla devam edecek ödemelerle beraber.

eksik görülen bir şey - bir kadro değişikliği vs yapması bana göre çok daha kolay. Aylık toplantıda bahsedersin , çakarsın 1 sene sonra seçimi gerek görürsen - ki bu seçim kafasında olmaz , işler yolundaysa zaten devam edilir ne bileyim , orası kolay kısaca bence.

Çok az sayıda bu görevi düzgün yapabilecek isim var adaylar arasında.

1- Ünal Aysal ->Son dönem ekonomik olarak felaketti ama karizması duruşu sağlam bir lider.Aday olması için seçilmesi %100 garanti olmalı.
2- Eşref Hamamcıoğlu ->Futboldan pek anlamıyor, listesi çok güçlü olmaz gibi ama belli bir duruşu var.
3- Metin Öztürk->Burak Elmas'ın bir benzeri olabilir korkusu var,maddi olarak daha güçlü bir yönetim yinede elmasa göre.
4- Dursun Özbek->Gireceğini sanmıyorum tekrar kaybetmeyi göze alamaz.

Bunların haricinde ciddi bir aday gözükmüyor maalesef.

Daha fazla aday çıkmasın zaten bu isimler ön plandayken .

Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk yarışacaktır gibime geliyor - Ünal Aysal hakikaten bu işe soyunursa ikisinide egale eder ama hala gelir mi gelmez mi bilmiyorum belki de Eşref Hamamcıoğlunun kadrosunda falan istediği adamlar vardır - iç yüzünü bilemiyoruz . ama bri an önce netleşmesini istiyorum aday ve kadrolarının.

öncekilere göre biraz daha didik didik bakacağım kim kimmiş diye. hele hele ışıtan gibi bir adamdan sonra.

bana göre de öyle. yani yönetim ne kadar erken gelip neyin ne halde olduğunu tespit ederse ona göre daha çabuk yol haritası çizecektir ki bu ekonomiden başlıyor - bütçe kabul edilmemişti ibrasızlıkla birlikte , ona göre sunmaları kabul görmeleri lazım vs bunlar ne kadar çabuk o kadar iyi. Zaten yaz trasnferine hazırlıkla devam edecek ödemelerle beraber.

eksik görülen bir şey - bir kadro değişikliği vs yapması bana göre çok daha kolay. Aylık toplantıda bahsedersin , çakarsın 1 sene sonra seçimi gerek görürsen - ki bu seçim kafasında olmaz , işler yolundaysa zaten devam edilir ne bileyim , orası kolay kısaca bence.
Kesinlikle. Şu başkan adayları da bir belli olsun artık.

Bir önceki secim de Hamamcioglu’nun aciklamalari daha tutarliydi

Realist konusuyordu ve profil olarak baskanliga daha uygundu

Hamamcioglu’nun baskan secilmesini isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt