Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan yeni haber girdi, Aysal iptal. DÖ kaldı geriye. Ben kabullendim artık, bari güçlü isimleri listesine alsa. Özgörkey'den başlayabilir mesela.
DÖ listesine girmez Özgörkey sanmıyorum. DÖ'de olmayıp Özgörkey direk kendisi aday olabilir iyi güçlü bir listeyle. Mesela Gökhan Dinç'in söylediği o kişi başı 2-3 milyon dolar masaya koyan bir grup var diyor ya eğer gerçekten öyle bir grup varsa ki bu grup güçlüdür ve doğal olarak listede çok güçlü olacaktır Özgörkey tam onların başkan profiline uyar.

Dursun aday olsa simdiye 50 kere olurdu,o is yas.iyki yaş.

Saçma dışardan destek verecek sözüne hiç inanmıyorum kimse kusura bakmasın Öztürk'te sponsorlarımızı paylaşırız dedi sonra biz sponsorlara koltuk karşılığı söz vermiştik dedi. Aysal'ın neden vazgeçtiğini anlamadım acaba spor yasası yüzünden mi? Bunun dışında Eşref'in ekibinden Özgörkey ve bazı güçlü isimlerin ayrıldığı var ya Cemal Özgörkey aday olacak yada bu 6 ayda ibrasızlıklar insanların gözünü korkutmuş gibi.

jerry-lawler-punch.gif

Acikcasi emre kaplanin haberiyle gaza gelmedigim gibi,1 gun once farkli konusup 1 gun sonra farkli konuşan ve aday listesini olusturdu ama vazgecti gibi sacmasapan iceriklerle dolu haber yapan burhancana da itimat etmiyorum.hem Unal aysal fbnin yayin evi gibi olan ajanspora da bilgi sizdirmaz.beklerim bikac gun daha,kimsenin bisey bildigi yok

Açıklayacaklarmış renktaş. 23:00'te.
Galatasaray'da sürpriz başkan adayı... Daha önce adını duymadığınız başkan adayını Spor Gecesi Digital açıklıyor.
Su ragnickle mesajlasan ibrahim.amca gibi biridir,bunlarin diyecegi.iyi bisey beklemiyorum.bu arada alper merti bekleyelim abi aysal konusunda.olumsuz haberleri ya yalanlar ya da acikca söyler

Baskanlik donemindeki haberler transfer dönemine donmemeli.unal aysal taraftari az seviyosa ajansspor gibilerine de haber ucurmaz,direkt kendi kanalarıyla konuşsun

Baskanlik donemindeki haberler transfer dönemine donmemeli.unal aysal taraftari az seviyosa ajansspor gibilerine de haber ucurmaz,direkt kendi kanalarıyla konuşsun
Bunu der demez baskanin yakinlarindan yasin cakmak haberleri onaylamis.baska bisey dileseymisim keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt