Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.004
- 8.349
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DÖ listesine girmez Özgörkey sanmıyorum. DÖ'de olmayıp Özgörkey direk kendisi aday olabilir iyi güçlü bir listeyle. Mesela Gökhan Dinç'in söylediği o kişi başı 2-3 milyon dolar masaya koyan bir grup var diyor ya eğer gerçekten öyle bir grup varsa ki bu grup güçlüdür ve doğal olarak listede çok güçlü olacaktır Özgörkey tam onların başkan profiline uyar.Burhan yeni haber girdi, Aysal iptal. DÖ kaldı geriye. Ben kabullendim artık, bari güçlü isimleri listesine alsa. Özgörkey'den başlayabilir mesela.
Gelecegim hakkinda hasbihal etmemiz lazim.Ama 2023 ve 2024te biz sampiyon olacagiz![]()
Bunu da bekliyorum,aysal aday olur ya da olmaz.ama insallah herkesin heycanlanacagi biri aday olurSupriz bir ismi bekliyorum,şok etkisi yaratabilecek birini![]()
Su ragnickle mesajlasan ibrahim.amca gibi biridir,bunlarin diyecegi.iyi bisey beklemiyorum.bu arada alper merti bekleyelim abi aysal konusunda.olumsuz haberleri ya yalanlar ya da acikca söylerAçıklayacaklarmış renktaş. 23:00'te.
Galatasaray'da sürpriz başkan adayı... Daha önce adını duymadığınız başkan adayını Spor Gecesi Digital açıklıyor.
Di Caprio'nun The Basketball Diaries filminden mi o yoksa başka bir film mi?Bunu da bekliyorum,aysal aday olur ya da olmaz.ama insallah herkesin heycanlanacagi biri aday olur
Avatarim mi?arda kural avatardakiDi Caprio'nun The Basketball Diaries filminden mi o yoksa başka bir film mi?
Cemal Özgörkey diyecekler diye tahmin ediyorum.Açıklayacaklarmış renktaş. 23:00'te.
Galatasaray'da sürpriz başkan adayı... Daha önce adını duymadığınız başkan adayını Spor Gecesi Digital açıklıyor.
1 numara Aysalci
Bunu der demez baskanin yakinlarindan yasin cakmak haberleri onaylamis.baska bisey dileseymisim keskeBaskanlik donemindeki haberler transfer dönemine donmemeli.unal aysal taraftari az seviyosa ajansspor gibilerine de haber ucurmaz,direkt kendi kanalarıyla konuşsun