Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Kançal divan başkanına aday olup olamayacağını sordu.
(Spor Gecesi)
Bunu da geçelim.

Albayrak da sormuş. (Listeye girmek için de sormuş olabilir)

En iyi secenek Cemal Bey ama mutlaka 2 - 3 tane parali yonetici de sart.

Kaan kancal flan geciniz.cemal ozgorkey,aysalin listesini devralsin aday olsun

Haluk ve gökhan yine iyi önceden haber verip rating yapmış Klasik büyük haber gibi başta açıklıyoruz falan şişirip yayın vakti o size dediğimiz varya kaan kançal o yav diye dalga geçiyorlar.

Dursun aday olacak olsaydi simdiye duyulurdu bence

Ben 3 veya 4 aday bekliyorum

-Hamamcioglu
-Metin Öztürk
-Ikna edilirse Cemal Özgörkey
-Rahmetli Mustafa cengiz’i destekleyen ve albayrak’in da listesinde yer alabilecegi bir isim

Özgörkey buyuk ihtimal aday olmaz bu yuzden aday sayisi 3 olur bana göre

Öyle bir listenin varlığını nerden çıkardın peki.

Yalanlara inanıp sonra üzülmek bu forumda gelenek olmuş
Ajansspor haber yapmis ya.aysalin aday olmayacağına inandiysak,o listeye de inanirim.ayrica ben hicbiseye üzülmem,gelecege bakarim.su anda cemalciyim

Dursun aday olacak olsaydi simdiye duyulurdu bence

Ben 3 veya 4 aday bekliyorum

-Hamamcioglu
-Metin Öztürk
-Ikna edilirse Cemal Özgörkey
-Rahmetli Mustafa cengiz’i destekleyen ve albayrak’in da listesinde yer alabilecegi bir isim

Özgörkey buyuk ihtimal aday olmaz bu yuzden aday sayisi 3 olur bana göre
Cemalsiz güçsüz oluyor adaylar olmaz bu is

4 adaylı seçim olursa seneye en ufak olayda gene ibra edilmeyecekler ne yapıp ne edip çatı adayı çıkarılmalıdır. Dursun, Eşref, Cemal, Metin kim olursa olsun en fazla 2 adaylı seçime girmeliyiz hatta mümkünse en güçlü yöneticilerle bu döneme girmeliyiz.

Astrolojiye gore bisey söyleyecek olursam unal aysal istanbula ayak basar basmaz haftasonu hedef noktası olacak.aysalla ilgili ani haberler yayilmasi mümkün 2 nisanda.gundemde cok olabilir, yani baskanliga ikna edilmesi mumkun.bunun disinda haftasonu bircok ortaklik kurulduguna dair haberler,surpriz adaylar cikacak ama güçlü adaylarda olacak bu yeniayda.

Teknik direktör olarak Mancini'ye ne dersiniz biz de bir kez denedi ama başarılı olamadı, sonra gitti İtalya'ya Avrupa şampiyonu yaptı, sonrasında dünya kupasına gidemedi, Torrent'den iyi olacağı kesin de Galatasaray için yeterli olur mu bilemedim ben kararsızım yüzde 50-50

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Astrolojiye gore bisey söyleyecek olursam unal aysal istanbula ayak basar basmaz haftasonu hedef noktası olacak.aysalla ilgili ani haberler yayilmasi mümkün 2 nisanda.gundemde cok olabilir, yani baskanliga ikna edilmesi mumkun.bunun disinda haftasonu bircok ortaklik kurulduguna dair haberler,surpriz adaylar cikacak ama güçlü adaylarda olacak bu yeniayda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dursun veya abdürrahim başkan olur. üçüncü ihtimal de abdürrahim eşrefin listesine girer o şekilde olur
parası olmayan adam gelemez bi tomar ödenmesi gereken para var.

yahu transfer dönemini anlıyorum önüne giden sallıyorda

ulan bari başkanlıkta tıklama/like/retweet için sürekli sallamasınlar ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt