Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk'ün listesine Begüm Özkan eklenmiş. Aysal'ın listesi Hamamcıoğlu'na geçerse güçlü olur ama kabul etmezler gibi. Kaan Kançal ve Abdürrahim Albrayrak'a onay çıkmamış. DÖ'ye kalacağız gibi duruyor.

Ben esrefe mesrefe destek olmam,cemal özgörkey aciklasin adayligini,destek olayim.terimi getirme ihtimali var diye dursunu destekleyecek kadar salak degilim

Eşref olacak gibi

Ünal Aysal'ı anketten çıkartın. 153 oyla 1. sırada bir de

DÖ'ye destek verirse şaşırmam. Listeye ibra edilmediği için giremiyormuş ama Sportif AŞ'ye girebilir.
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray başkan adaylığı için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var." (Sabah)

DÖ'ye destek verirse şaşırmam. Listeye ibra edilmediği için giremiyormuş ama Sportif AŞ'ye girebilir.
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray başkan adaylığı için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var." (Sabah)
Dursun'u ikna edip listeye girecek 2.başkan olarak.

Esasında bizim taraftarımıza asla sorulmaması gereken bir soru, sormanın anlamı olmadığı bir dönemdeyiz.

Objektif bakmak çok zor zaten ve GS'de hangi tuvalet kağıdı kullanılsın desek orada bile 2 ye 3 e bölünmeye elverişli bir kitle haline geldik hem içeride hem taraftar bazında.

İbre Abdurrahim Albayrak'a döndü. Bence diğerlerinden daha iyi başkan olur. Metin Öztürk'e ve Eşref Hamamcıoğlu'na güvenmiyorum. Abdurrahim Albayrak etrafında birleşilmeli.

Böyle belgeli haberlerin bile bilerek sızdırılması trajik.

öyle bir durumdayız ki çıkacak adayların benimsenmesi çok düşük oranda olacak ve her daim şaşırıp kalacağız nasıl düzgün aday olmuyor diye.

ben çok sıkıldım, herkes kendi kafasında kimse %100 galatasarayı düşünüyormuş gibi gelmiyor bana. hep ek hesaplar var gibime geliyor.

bizim taraftar her şeye bir bok bulacağı için "X ismin tandığıydı, Y isimle okey masasındaymış 12 yıl önce, Z konusunda şu açıklamayı yapmış" diyerek.

Lise oylarını apo alamaz bence imkansız eşref dayı kötünün iyisi ama o da çok pasif gibi geliyor bana yeni her kulvarda ezilmeye devam edersek seçime gitmenin anlamı kalmaz

daha kötü bir yönetim gelirse bizim camiayı tebrik etmek lazım. 70 ler türkiyesi gibi sağ sola ayrıldık ikisinin de farklı fraksiyonları var

Midem bulandi resmen,beddua ederim valla,yetersiz kimse gelmesin bu kulubun basina.yeter artik bu cocuk oyuncagi mi?ne lanet heriflersiniz ya,birtane guclu aday cikmaz mi arkadas

Abdurrahim Albayrak'ı Galatasaray başkanı olarak hayal edemiyorum.

Rahmetli mustafa cengiz’in destek aldigi kesim den bir aday cikacak

Bir önceki secim de yigit sardan’i denediler olmadi,bu defa daha farkli bir plan ile karsimiza cikabilirler diye dusunuyorum

Mesela dursun özbek veya adnan polat

Ama iki isim de adaylik konusunda sicak degiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt