- 26 Kasım 2012
- 179.173
- 241.205
- 5.688
Levent Nazifoğlu![]()
metin beyin üstnü çizmek için yeterli 1 done
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Nazifoğlu![]()
Öztürk'ün listesi ciddi güç kaybetmiş, Nasuhi Sezgin, Dikmen Güymezgil, Emre Alkin, Osman Aral yok habere göre ve onların yerine koyulanlar Nazifoğlu falan ciddi güç kaybı var bence. Eşref'in listesine Özgörkey'in tekrar dahil olma ihtimali varmış bu olursa ciddi falso isimler olmazsa rahat kazanabilir Eşref bey.Möztürkün listesi
Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.
Sezgin ve Kırmızı yok
Metin Öztürk'ün listesinde geçen sene öne çıkan isimlerden Nasuhi Sezgin ile şu an Sportif A.Ş'de yöneticilik yapan Nihat Kırmızı olmayacak.
Ayrıca Emre Alkin'in de bugün ekiple görülmedi.
Öztürk'ün listesi ciddi güç kaybetmiş, Nasuhi Sezgin, Dikmen Güymezgil, Emre Alkin, Osman Aral yok habere göre ve onların yerine koyulanlar Nazifoğlu falan ciddi güç kaybı var bence. Eşref'in listesine Özgörkey'in tekrar dahil olma ihtimali varmış bu olursa ciddi falso isimler olmazsa rahat kazanabilir Eşref bey.
Listesini ekonomik olarak güçlü diyordu ama ekonomik olarak güçlü olan kişilerin neredeyse tamamı listesinden çıkmış gibi Nihat Kırmızı, Güymezgil, Aral 3'üde çıkmış. Nazifoğlu hamlesi zaten fiyasko eski sporcular derneğinin sanırım 100 oy dan bahsediliyor resmen onun için yapılan fiyasko bir hamle. Elmas oy veren liseliler ve ortada olanların çoğu bu hamleden sonra Eşref'e oy vereceklerdir diye düşünüyorum ama onunda listesini görmek lazım.ewt ben de şimdi möztürkün önceki seçim sitesine bakıodum baya adam yok yedekler ve denetim kurulundan tipler mevcut sanki yenildi diye bi daha aday olmuş metin bey
Dikran Gülmezgil fotoğrafta görünüyor.Öztürk'ün listesi ciddi güç kaybetmiş, Nasuhi Sezgin, Dikmen Güymezgil, Emre Alkin, Osman Aral yok habere göre ve onların yerine koyulanlar Nazifoğlu falan ciddi güç kaybı var bence. Eşref'in listesine Özgörkey'in tekrar dahil olma ihtimali varmış bu olursa ciddi falso isimler olmazsa rahat kazanabilir Eşref bey.
Aral ile Kırmızı Elmas döneminde AŞ'ye girdi sanırım. Öyle devam edebilirler.Listesini ekonomik olarak güçlü diyordu ama ekonomik olarak güçlü olan kişilerin neredeyse tamamı listesinden çıkmış gibi Nihat Kırmızı, Güymezgil, Aral 3'üde çıkmış. Nazifoğlu hamlesi zaten fiyasko eski sporcular derneğinin sanırım 100 oy dan bahsediliyor resmen onun için yapılan fiyasko bir hamle. Elmas oy veren liseliler ve ortada olanların çoğu bu hamleden sonra Eşref'e oy vereceklerdir diye düşünüyorum ama onunda listesini görmek lazım.
Dikran Gülmezgil fotoğrafta görünüyor.
Hamamcıoğlu'nun listesinde Özgörkey, Gürkan Eliçin, Mete ikiz, vs. hiçbiri yokmuş. İkisi de berbat liste olacak.
Aral ile Kırmızı Elmas döneminde AŞ'ye girdi sanırım. Öyle devam edebilirler.
sanki yenildi diye bi daha aday olmuş metin bey
Sen yaşıon mu len hala
Usta Döner Ahmet hiç ölmediki yasasinSen yaşıon mu len hala
Ilk küfreden sen olursun demedi demeEşreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffffffff
Söz konusu Galatasaray ise herkese söveriz. Sıkıntı yok kardeşIlk küfreden sen olursun demedi deme